Monday, April 23, 2007

Tylsistymisen tappamiseksi

En ole tainnutkaan täällä vielä meemeillä yhtä ainoatakaan kertaa? Voi toki olla, että muistan väärin. Mutta väliäkö tuolla edes on. Monessa blogissa tämä on jo pyörinyt, ja taidan koittaa kaikin keinoin väistää työhakemusten tekemisen juuri nyt.. Here we go.

Mitä teit tasan vuorokausi sitten?
Taidettiin juuri olla S:n kanssa kauppareissulla. Sitä ennen btw pelattiin Tosi Pitkästä aikaa Cluedoa - sitä ikisuosikkia silloin joskus. Ostin sen omakseni tuossa vuoden vaihteen jälkeen, ja nyt päästiin testaamaankin. Mutta asiaan palatakseni - kinasteltiin kauppareissulla. Aluksi siitä, mitä kautta on lyhyin reitti (Kiitos netin reittipalveluille, asia selvisi, ja mie totesin olevani väärässä. Kannatti tingata kuitenkin. Miss I'm Always Right.). Sitten jo siitäkin, mitä vauhtia poljetaan. Ja kiukuttelin muutenkin koko päivän. Onneksi itsekin ymmärsin omat kummalliset mielialavaihteluni, ja jopa S jaksoi kärsivällisenä olla kultaisena neidin kiukutteluiden kohteena.

Kuinka tutustuit henkilöön, joka on kännykkäsi numeroluettelossa seitsemäntenä?
Oi, olipas tylsä nro 7. Osuuspankin kotikonttorin numero. Siellä kotikotona siis, eikä sieltä ole ollut tarvetta Oululaistua tuon pankin suhteen.

Onko sinulla paljon rutiineja?
Onhan niitä. Ainakin aamuisin, kun on töihin lähtö. Kuten Hengetärkin sanoi, muuten tulisi kamala kiire. Rutiininomaisesti toistuvat myös kaikenmaailman tarkastukset. Esimerkiksi sämä jo monta vuotta kuvioissa ollut kuuden-tavaran-sääntö. Alunperin se ystävän kanssa baariin lähtiessä mieliimme painettiin, ja siitä asti on ollut yksi päivien tukipilareita. Meikit - avaimet - pörssi - tupakat - harja - puhelin.

Miksi asut siellä missä asut?
Oulussa asun, koska tämä on lähellä kotikotia, sellaisen suhteellisen kivuttoman matkan päässä, muttei kuitenkaan ollenkaan liian lähellä. Juuri tässä kodissa asun, koska K:n kanssa erotessa oli löydettävä joku oikeasti kiva koti, jossa tulisin yksinäisyyden hetkinäkin viihtymään. Sopivan välimatkan päässä kivoista paikoista. Ystävä asuu ihan nurkan takana. On sauna ja lasitettu parveke. Mitä muuta tyttö voisi kaivatakaan?

Osaatko sanoa kalenteriin katsomatta, monesko päivä tänään on?
Yleisesti ottaen aika harvoin osaan varamasti sanoa. Osaan toki arvata, ja osuuhan tuo joskus oikeaankin.

Koska viimeksi teit itse ruokaa?
Eilen. Jauhelihaperunamuusilaatikkoa. Tänään pitäisi taas kokata, ääh! Joka päivä on sentään vähän liikaa.. Mutta kun on S:n kanssa yhteinen ruokapuoli yleisesti ottaen, ja kun pojat tunnetusti syö vähän enemmän, niin ei se ruoka riitä kovinkaan pitkäksi aikaa. Better get used to it, right?

Muistatko, minkä cd:n ostit ensimmäiseksi?
En ostanut, mutta sain - Jamie Waltersin. Oi, miten se olikaan NIIN ihana ja NIIN kaikkea mahdollista uskomattoman kivaa ;)

Millaisessa asennossa olet tällä hetkellä?
Jalat ristissä jakkaralla, ja vasta kysymyksen luettuani ymmärsin suoristaa ryhtini.

Mitä haluaisit huomenna tapahtuvan?
Auringonpaistetta! Lisää rusketusta typsylle. Ettei olisi kuumetta. Nyt mittari näyttää lämmön nousseen. H-ystävän näkemistä. Ei liian noloa Amarillokeikka ruuanmaksun merkeissä. Ehkä jotain kivaa sähköpostiakin? Oon miekin, en itse saa vastailtua kenellekään - ANTEEKSI - ja sitten kaipaan toisten posteja niin kovasti.

Kuinka paljon salaisuuksia sinulla on?
Nykyisessä suhteessa niitä on tosi vähän. Eikä mitään sellaisia, mitä olen tietoisesti jättänyt kertomatta. Siitä osasta mie tässä meidän jutussa tykkään, että asioista voidaan jutella ihan oikeasti.

Näetkö paljon unia? Kerro viimeisin.
Aika paljon. Viime yönä näin ihmeellisen todellisen tuntoista unta, mutta arvaapas, muistanko sitä enää. En. Ollenkaan. Mutta edellisyön painajaisen kyllä muistan. Siinä joku taas yritti tappaa. Kuinkas muuten.

Aistitko, jos sinua tuijotetaan?
Joskus. Jos tiedän, että joku katsoo, en osaa olla mitenkään päin. Noin niinkuin normaalitilanteissa. Poikkeuksiakin toki on.

Ketä kättelit viimeksi?
Mahtoipa olla S:n jotain kaveria, kun oltiin siellä kotikonnuilla käymässä? Oli muuten taas yksi oikeinkiva S:n kampsu. Kiva, kun niitä on. Kesää odotellessa :D

Mitä näet, kun suljet silmät?
Juuri nyt en jaksa nähdä paljoa mitään. Väsyttää kamalasti. Mutta nykyään olen nähnyt tähtiä välillä.. Ne ei oo kivoja.

No comments: