Friday, April 6, 2007

Se pakollinen Idols-postaus

Tällaista mieltä vuoden ehkä tärkeimmästä tapahtumasta.

Annan ensimmäinen biisi oli kiva. Katsokaas, mitä ihmettä mie oikein puhun :) Ensimmäistä kertaa Anna toi sitä jotain, mistä miekin tykkään. Ari. Arin ensimmäinen ei ollut ihan loistelias, mutta johtunee siitä, että tässä mielentilassa kaipaan jotain hemppishöpinää. Hieno ääni pojalla kuitenkin! Melkein nolottaa sanoa, mutta näistä kahdesta ehkä valitsisin Annan.. Anna1-Ari0

Annan toinen. Ei, ei.. Tuomareiden valinta minun mielestä näytti sen, mihin Anna ei pystynyt. Mikä ei tietenkään ollut tarkoitus. Mutta, mönkään meni. Arin toinen puolestaan antoi Arin äänestä niitä molempia puolia - sitä kaunista ääntä, mutta myös erilaista laulutaitoa, jota tuollaisissa rokimmissa biiseissä tarvitaan. Epävieristä? En mie ainakaan Aria kuunnellessa sitä edes huomaa. Anna1-Ari1

Nro 3. Annalla oli kiva mekko ja kukka hiuksissa. En ymmärtänyt puolta sanaa biisistä, mikä vei aika paljon kokonaisuudesta. Lyriikat kun on itselle aina tärkeitä, ja jo ensimmäisellä kuuntelukerralla olisi saatava edes aavistus siitä, mistä puhutaan. Toisaalta, sellaista taustakuunneltavaa musiikkia kyllä. Arin omasta valinnasta ei kai kukaan voi olla tykkäämättä? Tuomarien kommentit, herkistelyt, kaikki ne kauniit sanat. Olen - taas kerran - myyty. Juuri tätä. Enemmän. Lisää. Loputtomiin saakka. Voi. Omia pisteitäni kun jaan, niin otan oikeuden antaa yhdestä biisistä enemmän kuin yhden pisteen. Anna1-Ari102

Viimeiset biisit. Ariariari. Muuta kai ei tarvitse sanoa. Lopullinen mielipide on muodostettu. Ja yhtään omaan pussiin vetämättä - Ari voittaa tämän kyllä. Eikös?

Tulos ei ollut yllätys. Muuta kuin siltä osalta, että Annallekin tosiaan tuli yksi piste. Minun Anna-angstailuiden jälkeen en olisi sitä uskonut.

Lisäksi mieltä ilostutti Panun äänen kuuleminen yhteisbiisissä. Mikä ihme siinä pojassa oikein on?

Sitä paitsi, täällä on KYLMÄ. Parvekkeen oven lukko on rikki, ja huoltomies tulee vasta tiistaina. Ovi on raollaan kokoajan, ei sitä saa kiinni ollenkaan. Onneksi on lasitettu parveke. On koitettu tukkia ovea kaiken maailman vilteillä. Tai mie oon nyt viimeiset yritykset tehnyt, kun pääsiäisbiletys vei S:n mukanaan.. Paljon peittoja päälle, villasukat jalkaan ja Eemu kainaloon. Niillä pärjää pitkälle.

Jaksaa taas aamulla nousta töihin.

3 comments:

Anonymous said...

Ihan samaa mieltä, Ari voittoon! :) Mä herkistyin vanhana skorppari-fanina (joo myönnettävähän tämä on...) siitä Still loving yousta ihan tosissaan. Kuten Marikokin sanoi, tuntui siltä, että Ari lauloi sitä selkeästi jollekin, jollekulle tärkeälle. Snif. Ja kun Nina vielä herkistyi kyyneliin... Voi sentään.
Ja sen voittajalle sävelletyn biisinkin Ari veti paljon paremmin! Joten, edelleenkin, Anna kotiin kasvamaan hus hus, ja Arista meille uusi idoli!! :D

Koita nyt pysytellä lämpimänä siellä, villasukkia jalkaan ja höyryävää teetä kupposeen... Vähän samoilla meiningeillä täälläkin, M lähti poikien kanssa saunomaan, joten pitää kainalotella tyynyjä ;)

Anonymous said...

Heitänpä sinua extra-viltillä, toivottavasti pian lämpenee :)

Ja niin, oikea mieshän tuo voitti ;)

Anonymous said...

Adalmiina.
Ja niinhän siinä kävikin. Ari-huudot ei kaikuneet tyhjille korville :) Mie en tuosta Still loving you-biisistä niin tykkää, mutta Arin biisinä se oli sitäkin loisteliaampi. Oih. Anna huhushus, ja Arin levyä kuuntelemaan toivottavasti jo pian. Eihän mitenkään voi käydä niin, että Arin olemassaolo unohdetaan? Niinkuin kävi Ilkalle?

Villasukkia ja ties mitä on testattu. Heräsin viime yönä siihen, että oli kuuma. Ettei täällä oikeasti oo niin kamalan kylmä, kuin vois kuvitella.

Miten tyynyjen halailu sujui :)?

Terhi.
Kiitos kultaseni :)

Ihan oikea mies. Juuri noin sen piti mennäkin!