Sunday, April 8, 2007

Glad påsk

Pääsiäisen ajan työt ovat sujuneet moitteettomasti. Nuoria on vain muutama, ja aikaa yhteiselle kivalle on kerrankin tarpeeksi. Ollaan katsottu elokuvia, käyty syömässä, juteltu ja oltu vain. Paikalla olevat nuoretkin selvästi nauttivat olostaan. Niinkuin me aikuisetkin. On mukavaa, kun ei ole kokoajan kiire jonnekin. Ehtii istahtaa ja olla vain.

Toisaalta toki olisin mielelläni mennyt pääsiäspyhät vapailla. Rellestyttäisi kyllä. Eilen uskalsin lähteä kaverin poikaystävän bändin keikalle. Kun tälle päivälle töihin meno oli vasta niin myöhään. Oli mukavaa. Nähdä toista vanhaa kaveria pitkästä aikaa. Mutta tapeltukin ollaan. En kestä tuollaista alkoholinkäyttöä. Ja näihin asioihin meidän riidat aina liittyykin. Siihen, kun toinen ei vain osaa juoda minun näkökulmasta normaalisti. Mutta sitten kun arki on sitä normaalia, kaikki on hyvin. Silloin hymyilen, ja olen onnellinen.

Huomenna tiistai-vapaan kunniaksi lähdetään Oulun yöhön ystävän kanssa. Miten mie jo ootankaan. Toivottavasti vain jaksan. Töitä tosin on kymmeneen saakka, mutta ehtiihän tuota. Ystävä joutunee kuutelemaan S-höpinöitäni. Tarvitsen mielipiteitä asioihin. Tarvitsen tilaa purkaa nämä kaikki ajatukset. Tarvitsen ystävää. Onneksi minulla on kuunteleva korva. Juuri sellaista tarvitsen. Juuri nyt.

Tee voitavasi parhaan kykysi mukaan, missä oletkin.

2 comments:

Anonymous said...

Hienoa että löytyy Ystävä ja kuunteleva korva :)Saa asioihin uutta näkökulmaa.
Mukavaa hippailtaa Misa!

Kody said...

Thänks hon. Hippailtu on :)
Ei se ystävä ollutkaan korvana, vaan tekeytyi vanhaksi eikä tullutkaan mukaan :D Toinen murunen onneksi oli, ja korvana toimi. Olen vain entistä ihmettelevämpänä nyt. Äh.