Thursday, March 1, 2007

Kuusi omituista asiaa Misasta

Blogissa jos toisessakin kiertää meemi, jossa listataan omia omituisuuksia. Mielenkiinnolla olen niitä lukenut, ja kun Lunara minut haastoi, otin haasteen mielelläni vastaan. Katsotaan, keksinkö kuutta omituisuutta.. Yritetään :) Tämä voi tosin koitua kohtalokkaaksi, ja saan teiltäkin yhtä tuhisevia vastauksia kuin monelta muultakin. (Koskee läinnä paljastusta nro 2.) Olen kuitenkin valmis.

1) Pitkän aikaa olen itsekin ihmetellyt ajatusmaailmaani. Muistan, että ainakin sieltä lukion alusta asti olen enemmän ja vähemmän salassa ihaillut Tony Halmetta. En ymmärrä miksi! Olen periaatteessa kaikkea sitä vastaan, mitä se ihminen edustaa. En voi sietää moniakaan sanoja, joita suustansa pääsee. Saati sitten tekemisiään. Mutta silti, jokin siinä miehessä on, mikä vetää Misaa puoleensa. Ehkä tämä on asia, josta kasvan yli. Ikä tuo viisautta, eikö?

2) Okay, don't kill me. Toinen asia, jota aika harvalle olen edes kehdannut kertoa.. Mutta menköön nyt. Olen sitä mieltä, ettei naispresidentti voi hoitaa hommiaan yhtä hyvin kuin miehet. Olen tyhmä! Kaikessa kannatan tasa-arvoa, naisten ja miesten samanarvoista kohtelua, oikeuksia, kaikkea. Mutta kun kyse on presidenttiydestä, mieleni muuttuu täysin. En voinut ymmärtää, miksi Tarja Halonen valittiin presidentiksi. Hyvä on, olen jo hieman muuttanut kantaani suvaitsevaisempaan suuntaan. Silti häpeän nyt. Ja mietin edelleen, kehtaanko tällaista edes ääneen sanoa. Pelkään, että lukijani kaikkoavat, kun kuulevat ajatukseni :D

3) Jokainen aamu laitan suoristusraudan töpselin seinään. Hiusten ollessa valmiit, nappaan (yleensä) töpselin seinästä. Silti joudun tarkistamaan sen useampaan kertaan, ennen kuin suljen ulko-oven takanani. Tarkistelusta olen päättänyt päästä eroon - nykyään sanonkin aina töpseliä irroittaessani ääneen "Suoristurauta on pois seinästä." Kuvittelen, että ääneen sanottuna se iskostuu mieleeni paremmin.

4) Pelkään, etten herää aamuisin ajallaan. Herätyskellon lisäksi laitan kännykkään vähintään viisi muistutusta. Ensimmäinen soi kuusi minuuttia herätyskellon jälkeen. Muut sitten minuutin välein. Ja viimeinen vielä noin viisi minuuttia myöhemmin kuin muut. Hätävarjelun liioittelua?

5) Äänitän pieniä pätkiä lauluani puhelimeen, jonka sitten kuuntelen ja poistan äkkiä, ettei kukaan vain saa tietää, että teen sellaista. Koitan löytää sitä oikeaa biisiä, jonka laulan sitten Idolsin karsinnoissa. Yeah right! Ihan niinkuin oisin sinne menossa.

6) En ole ikinä katsonut ainuttakaan Bondia.

Haaste teille kaikille, jotka haluatte sen vastaanottaa. Olisi kiva lukea, millaisia omituisuuksia kaikilta löytyy :)

10 comments:

Anonymous said...

Tuollaisia tarkistusneurooseja on aika monella. Ne tuntuvat hassuilta noin kirjoitettuna "sanon ääneen samalla kun..." mutta ei tuo vielä paha ole, jos vain yhden kerran käy tarkistamassa.

Anonymous said...

Miulla on myös muuten tuo herätysjuttu. En laita kuitenkaan montaa muistutusta, vaan illalla ennen nukkumaanmenoa tarkistan "sen seitsemän kertaa", että herätys on varmasti päällä. Tosin teen aika paljon iltavuoroja, jolloin en tarvitse herätystä ollenkaan. Mutta aamuun mennessä olen illalla ihan hermoheikko ;)

Hmm.. on totta, että ainakaan mie en pysty ymmärtämään tuota ajatustasi naispresidentin huonoudesta verrattuna mieheen. Miulle taas Niinistö pressana olis ollut kauhistus! Pystytkö jotenkin perustelemaan tuota? Kun ilmeisesti kyse ei ole niinkään henkilöstä vaan sukupuolesta yleensä. Höh, en mie silti usko, että siun lukijat kaikkoaa tämän takia, saahan ihmisellä mielipiteensä olla.

Tuo Halme-juttukin on miusta aika outo, itse kun en voi oikein sietää kyseistä herraa. Mutta sekin on mielipideasia :)

Anonymous said...

Hahaa, ihan paras tuo kolmas outous! Mulla on ihan sama juttu! :D Joka aamu, ennen kuin alan tupsuttamaan vähän meikkiä nassuun, lykkään suoristusraudan lämpiämään. Ja joka aamu, kun lähden ovesta ulos, säntään vielä pikimmiten katsomaan, että jäikö se töpseli sittenkin seinään! Itseasiassa näin kävikin kerran, muutamia vuosia sitten ensimmäisessä kämpässä jossa asuin. Laitoin tukkaani illalla kylppärissä, kun olin baariin lähdössä. Seuraavana päivänä vasta, kun hirvittävässä olossa kömysin vessaan, niin huomasin että kas kas, täällä on suoristusraudat vielä päällä... ONNEKS ei tapahtunut mitään! Mutta tuon tapauksen jälkeen vainoharhaisuuteni kasvoi potenssiin sata :)

Taidanpa napata tämän omituisuushaasteen sinulta, ja listaan seuraavalla kirjoituskerralla omat omituisuudet. Ja hei kiitos ihanasta ja pitkästä s.postista, olen kovasti ollut vastaamassa siihen mutta kun ei ole löytynyt sellaista aikaa vielä, että olisin rauhassa ehtinyt kirjoittaa! Joten en ole unohtanut sinua, tulossa on, viimeistään ensi viikolla ehdin :) Halauksia ja kivaa viikonloppua!

Kody said...

Arokettu.
Mie luinkin sinun listan kaikista jutuista, siinä oli kyllä paljon sellaista, jota en ole aimmin kuullutkaan. Ja vielä nuo kaikki yhdessä, olet aikamoinen paketti :)

Lunara.
Niin kun en mie pysty perustelemaan. Sehän siinä onkin. Mie vain oon sitä mieltä. Ihan niinkuin fiksut ihmiset ainakin.. Jos osaisin sitä jotenkin selittää, en varmaan sitä niin noloilisi. Tuo nimittäin on oikeasti asia, jota en ihan kaikessa seurassa kehtaa ääneen sanoa. Kyse ei ollenkaan ole henkilöstä, vaan sukupuolesta. Olen KAMALA!

Adalmiina.
Tyttöni, taas uutta yhteistä meillä :D

Miekin kerran jätin työpäivän ajaksi raudan seinään, ja siitähän se sitten alkoi mullakin vaivata aina vain enemmän. Yritän tosiaan nykyään päästä vain yhdellä tarkastamisella noiden sanojen lisäksi.. On siinäkin vempain, mutta ilman en eläisi :D

Odotan jo kovasti, että saan sinunkin omituisuuksiasi lukea. Nuo on NIIN hauskoja :)!

Sähköpostia toki odottelen jokainen päivä, mutta nou hätä :) Laitat sitten kun ehdit! Pääasia, ettet ole minua unohtanut kultaseni.

Haleja ja ihanaa viikonloppua!

Anonymous said...

Liian hauska juttu tuo outouksien listaus. :D Pakko tehdä tämä. Minullahan näitä on. Äkkiä vain oli yllättävän vaikea muistaa niitä. :p

Kody said...

Kermis.
Kävinkin lukemassa sinun listan. Kiva kun sellaisen teit. Hassunhauskoja juttuja :)

Annette Sinclair said...

...pahinta on se, kun unohtaakin ottaa ne laulamansa kappaleenpätkät puhelimestaan. Sitten kuukauden kuluttua kun tyhjentelee puhelimensa muistia niin löytää outoja pätkiä, joista ei muista mitä ne voisi olla ja sitten kuuntelee ne läpi... Herranduudelis mitä kamaluutta :D

Pitääpi ehkä napata tämä haaste ;)

Anonymous said...

Nii'in. Noinhan se joskus menee, ja sitten muistaa kiitellä, ettei kukaan ole käynyt puhelimen tutkimis-reissulla :D

Kiva kun nappasit, oli mukava lukea kummallisia murusia :)

Wille said...

Vähän myöhässä kommentoin mutta pakko sanoa että tiedän yhden toisenkin joka ei ole katsonut yhtään bondia. Tiedän aika hyvinkin kyseisen naisen.

Kody said...

Jotenkin minusta tuntuukin, että ne on enemmän sellaisia äijä-leffoja, eikä me tytöt välttämättä olla menetetty kovinkaan paljoa, vaikka ovat jääneet katsomatta :D