Wednesday, March 28, 2007

Hooray!


Laukku täyttyy kovaa vauhtia, ja lähtö on todellakin ihan käsinkosketeltavan lähellä. Noin kahdeksan tunnin kuluttua ystävän punainen menopeli hurahtaa kotiovelleni, josta matka jatkuu ensin toisen, ja sitten jo kolmannenkin ystävän luokse. Laukut kyytiin ja menoksi! En juuri nyt jaksa hihkua innosta, mutta siihen liittyy aivan muita syitä. Olen väsynyt. Eilisen siideröinnin tuloksena. Olen väsynyt myös henkisesti. En tahdo loukata toista ihmistä, ja toivonkin kovasti, että muutaman päivän aikana saan ajatukseni kasaan. Palatessani osaan toivottavasti jo jäsennellä ajatuksia oikealla tavalla, ja jättää nämä ahdistukset taka-alalle. Hooray for the weekend.

Mutta tiedättekö mitä? Tänään oli onnen päivä! Olen niin iloinen, hihkuva ja hymyilevä. Tein puhelun, jossa selvisi, että tililleni tupsahtaa tänään melko mukava summa rahaa. Siis RAHAA. Minulle! Vihdoinkin. Raha tekee onnelliseksi. Sen voin todeta tämän kuukausien kamalan jakson jälkeen. Viimein asiat menevät rahallisesti niinkuin niiden pitääkin. Hooray for the money.

Samantien ostin itselleni takin. Kevättakkia en ole hannkinut vuosiin, ja nyt kohdalle osui sopiva ja kivan hintainenkin. Sillä kelpaa tallustella Tukholman katuja. Lisäksi sain uuden halvan vaaleanpunamustan laukun. Hooray for the bag.

Sain tänään kasan parisuhdeneuvoja. Kiitos rakas ystävä. Minulle laulettiin, ja minut saatiin ajattelemaan. Ajattelu jatkuu, vastauksia ei vielä ole löytynyt. Mutta on tärkeää, että on ihmisiä, jotka sanovat, miten asiat näkevät. Vaikka asiat eivät aina niin yksinkertaisia olekaan, niin perspektiivi on hieno asia :) "Näin tekisin jos mulla ei ois minkäänlaisia tunteita." Hooray for the people who don't feel.

mut hei ei se riitä et on mukavaa
sen täytyy olla paljon parempaa

siinä täytyy olla rakkautta
siinä täytyy olla unelmii
mannapuuroa ja mansikkaa
juuri oikeenlaista kemiaa

ei elämää liikaa suunnitella saa
antaa sen mennä vain painollaan

(Neon 2: Kemiaa)


6 comments:

Wille said...

Hooray!

Anonymous said...

Jee joo ja hassun hauskaa matkaa sinulle Misa :). Varmaankin olet jo lähtenyt reissuun, mutta tervetuloa kotiin sitten :).

Anonymous said...

Hahahaha... mä käännän sanan Hooray päässäni aina Whore day:ksi... hihihihih!

-Eugenia-

Anonymous said...

Ihanaa reissua, rentoudu! Toivottavasti on lämpimät ja aurinkoiset kelit.

Anonymous said...

Hyvää reissua! Ja äkkiä kuva laukusta! :D Vaaleanpunamusta. Millainen, millainen?! :D

Kody said...

Wille.
Jep :D

Simone.
Kiitos tyttöseni :) Kotona ollaan, ja työmaa kutsuu joka päivä. Blogipäivityksiä kaipaan!

Eugenia.
Siinoli sitten aika monta Whore dayta :D

Loviisa.
Lämmintä ja aurinkoista oli, rentoutuminen melko kaukana jossain.. :D

Kermakisu.
Dänks. Laukusta voin laittaa kyllä kuvan, muttei se oo mikään oikea laukku, vaan sellainen kassi. Ihan perus-juttu. En oo oikein hulluna laukkuihin, ja käytännöllisyys on se minun juttu. Mutta tulee, jahka muistan :)