Monday, March 19, 2007

Hiljaisuus

Olen saanut päähäni ajatuksia siitä, ettei kaikki ole hyvin. On paljon asioita, jotka yksinkertaisesti vain ärsyttävät toisessa ihmisessä. Pieniä, merkityksettömiä asioita. Mutta myös yksi suurempi.

Ne asiat, joita aiemmin pohdin, ovat poissa. En ole enää epävarma niiden asioiden suhteen. Tiedän, että ainakin toistaiseksi yksi paljon vaivaava asia on pois ihmetys-listalta. On toinen asia, jota mietin. Jota en voi, en osaa, käsitellä.

Tahtoisin huutaa ja olla kiukkuinen - saada sen oikean totuuden selville. Jostain syystä en usko, että olen kuullut koko totuutta. Vaikka toinen niin sanookin.

Olen hiljaa ja kiukkuinen. Otan pientä etäisyyttä. Kaipaan omaa rauhaa. Tilaa hiljaisuudelle ja omille ajatuksille. Ja myönnettäköön - myös tilaa toiselle kertoa totuus, sellaisena kuin se on.

Olen kamala ihminen. En osaa luottaa sanaan, jonka vannotaan olevan totta.

Mitä hiljaisemmaksi tulet, sitä paremmin kuulet.

3 comments:

Anonymous said...

Voi ei... Kurja tilanne. Jos toinen vannoo puhuvansa totta, on vaikea saada kaivettua esiin enemmän. Silti vaistoonsa kannattaa luottaa: jos tuntuu siltä, ettei kaikki vain ole kuten pitäisi, niin älä anna periksi. Kysy, ihmettele ja tivaa, ja kerro olostasi. Että tarvitset tietää lisää, kun jostain syystä et vielä usko.
Oli asia sitten mikä tahansa, niin toivon että se selviää. Täällä olen jos haluat jutella!

Anonymous said...

Hei, yhdyn adalmiinan ajatuksiin. Kehoitan kuuntelemaan vaistoasi, vaikka tahto jättää kuuntelematta saattaa käydä suuremmaksi, kun kyky kuunnella itseään.

Voimia, olipa kyse mistä tahansa!

-junika-

Kody said...

Adalmiina.
Mie tiiän että sie oot sielä, kiitos siitä! Ja usko pois, sie saat tästä vielä kuulla :D

Vaiston varassa meninkin eteenpäin, ja toistaiseksi asiassa päästiin kyllä ihan ok-mallille. Nyt vain odotetaan ja katsotaan, mitä tuleman pitää. En tiedä, millainen jatko tulee olemaan, mutta aikahan sen näyttää.

Junika.
Kiitos voimista!

"Tahto jättää kuuntelematta saattaa käydä suuremmaksi" - aivan totta. Mutta mie en anna sen käydä. Kuuntelen, ja teen sen tarkasti.