Thursday, May 3, 2007

Vahingossa

Silti se ei tee tästä lainkaan sen helpompaa.

Niin siinä kävi, että kaikesta salailusta huolimatta S vahingossa piipahti vanhalla blogillani. Ei, en tiedä miten siinä niin kävi. Ja Luojan kiitos, olin vieressä ja ehdin estää vahingon, ennen kuin se oikeastaan edes tapahtui. Edellinen blogini on nyt kuitenkin salasanasuojattu. Taidan olla vainoharhainen. Mutta vaikka S lupasi, ettei blogillani käy, en oikein osaa luottaa. Johtuen puhtaasti siitä, miten K toimi, vaikka toista lupasi. Eikä kyse ole siitä, että täällä lukisi jotain järisyttävää. Ongelman ydin on aivan toisaalla. Tämä on minun päiväkirjani, enkä antaisi paperiversiotakaan S:n käsiin.

Ennemmin tai myöhemmin näin oli käytävä. Tiesihän tuon.

Tämän blogin kohtaloa en ole vielä päättänyt. En tiedä, pitäisikö taas siirtyä ihan uuteen paikkaan? En kuitenkaan tahtoisi. Pidän tästä paikasta. Mutta onko mahdollista, että muutan blogini nimeä? Ja samalla omaa nimeäni? Tuhota ainoastaan kaikki Misaan viittaava, ei koko blogia. Tuntuu haikealta luopua Misasta, mutta en näe tässä paljoa muuta mahdollisuutta. Sillä tahdon edelleen kirjoittaa. Tahdon teidät pitää mukana, sillä teette tästä paljon antoisampaa. Mutta en tahdo, että joudun alkaa karsimaan sanomisiani. Tämä on aivan liian tärkeää minulle, jotta olisin valmis sellaista muutosta tekemään.

Joten, jos ette minua enää jonain päivänä löydä tämän samaisen osoitteen alta, tiedätte syyn. En silti aio kadota. Sähköpostin kautta kerron teille olinpaikkani muuton koittaessa. Toivottavasti pysytte mukana.

misanposti@gmail.com

Ilmoitattehan itsestänne te, jotka tahdotte mukanani matkalla jatkaa :)

Tahtoisin jutella Vapusta. Kertoa asioita muutenkin. Mutta juuri nyt olen liian täynnä tätä kysymysmerkkiviidakkoa blogi-identiteetin muutoksen suhteen.

En edes osaa ajatella, millaisen uuden nimen itselleni löytäisin. Yritän.

7 comments:

Anonymous said...

Mie ainakin haluan pysyä mukana! Pittää informeerata kisua, jos muutto tapahtuu! :)

Itselläni kävi silloin alussa myös niin, että osoite piti vaihtaa. Ei kuitenkaan sen takia, että hani olisi sinne eksynyt (taisin varmaan joskus blogia esitelläkin hänelle, en muista), mutta edellisellä lempinimellä löytyi oikeasti tietoa minusta, virallinen kotisivuni. Hyvin mietitty blogia aloittaessa... xD Onneksi tekstejä ei ollut kovin paljon vanhassa, joten pystyin siirtämään tärkeimmät uuteen.

Kermis tässä onkin jäänyt viralliseksi blogiksi ja nimeksi. Sattui olemaan originaali nimi, koska ainakaan vielä tällä hetkellä sillä ei löydy Googlen kautta muuta kuin minä. Toivottavasti kukaan muu ei nimeä veisikään, halajan olla ainut. :D

Taitaa se hanikin tietää tämän uuden nimen, kun on itsekin joskus ohimennen minua Kermikseksi kutsunut. x)

Annette Sinclair said...

Ainahan voit tehdä anagrammin :D Misasta tulee Sima! :) Ihana simasuu. Toisaalta, kukaan ei halua simahtaa kesken kaiken... hmm.

Mieti kuitenkin vielä hetki tätä muutosta. Vaikka K tekisi jotain, niin se ei automaattisesti tarkoita sitä että S tekisi niin, riiiight?

Vaikka ymmärrän kyllä, että se on helpompaa vain siirtyä uuteen blogiin. Ainakaan ei tarvitse olla hirvittävän vainoharhainen ja vahdata toisen nettisurffailua, siltä varalta jos se vain menisi taas lukemaan sun juttujasi.

Mutta mää ainakin haluan pysyä kyydissä mukana! *tarraa kiinni*

Anonymous said...

Minä myös! Ilmoitathan sitten uuden blogisi osoitteen? Mutta mistä me tiedetään, että se olet sinä, jos kaikki muuttuu?

Wille said...

Minut myös mukaan! En halua joutua eroon yhdestä parhaimmista blogeista.

Anonymous said...

Jag med! Tiedät spostiosoitteeni, joten tee sinne muuttoilmoitus jos niin käy..

Anonymous said...

Voiei! Mistä minä tunnistan, kun en vielä kovin hyvin tunne? Toivottavasti pääsen jäljillesi vielä, näitä hyviä blogilöytöjä kun osuu kohdalle perin harvoin. Uskaltaisinkohan sähköpostilla lähestyä...

Kody said...

Kermis.
Infottu on :)

Tsih, hieno mietintä kyllä :D Ja hei, uniikkius on kivaa - hope it'll stay that way for you.

Keksi.
Niinkuin sanottu - harkitsin kyllä nimiehdotusta, kiitos siitä :) Eikä se ihan totta tarkoita, että S toimisi samoin kuin K. Mutta en vain osaa luottaa siihen, enenen. Parempi näin!

Arokettu.
Sullekin on e-postia lähtenyt - you'll know :)

Wille.
Oi kiitos! Ihanhan mie hämmennyn täällä :)

Meryl.
Posti laitettu, toivottavasti tavoitti sinut :)

Loviisa.
Kiitos vielä kerran! Kiva kun laitoit epostia :)