Wednesday, May 16, 2007

Tyttö

Tänään tämä tyttö on ollut reipastakin reippaampi. Herännyt jo seitsemältä. Noussut sängystä mukisematta. Antanut eilen kirjoittamansa kirjeen pojalle aamulukemiseksi. Ensimmäisen laatuaan. Ei ollut varma, miten poika suhtautuisi. Vaikka onkin saanut pojalta kirjeen aiemmin, se on ollut ihan toisenlainen. Kirjeeseen tyttö yritti purkaa omaa sisintään. Sitä, mikä tahtoo purkautua ulos kiukutteluna. Sillä tyttö ei osaa päästää asioista irti. Tyttö miettii, pohtii ja pyörittelee. Paisuttelee asioita mielssään, kunnes ne saavat jonkinlaisen closuren. Ei osaa muuta, vaikka miten yrittäisi. Tyttö toivoo, että poika ymmärtäisi, mistä tyttö puhuu. Että tytön ja pojan välinen asioiden selvittely muuttaisi muotoaan - tottakai siihen suuntaan, josta tyttö itse enemmän pitäisi.

Tyttö sai viimein kaiuttimet tietokoneelleen. On etsinyt käsiinsä Daughtryn biisejä. On myyty. Täysin ja kokonaan. Uskomaton ääni. Tällaista tyttö voisi kuunnella vaikka ikuisuuden. Oih. Uskomatonta. Thank God for the American Idol :)


Change the colors of the sky.
And open up to
the way you always made me feel alive,
the ways I loved you.
For all the things that never died,
to make it through the night,
love will find you.


3 comments:

Anonymous said...

Heiii löysinpäs sinut ihan sattumalta ja vahingossa, olipa onnellinen löytyminen. Vielä en ehdi oikein kunnolla syventyä viimeisimpiin kuulumisiin, mutta lähetän muutaman isonison rutistuksen ja toivon superaurinkoisia päiviä... :)

- Terhi (teesi.vuodatus.net)

Anonymous said...

Hiphei, löysinpä minäkin tänne! Ihanaa lukea, että olet onnellinen. Silloin on asiat jo aika hyvin.

Kody said...

Terhi.
Kiva kun löysit, good to see you around :)

Miekin sulle toivon kaikkea sitä hyvää! Aurinkoa ja iloista mieltä niiden omien rakkaiden kanssa :)

Hymy.
Mukava nähdä sinuakin :)! Asiat on kyllä hyvin. Ja ihana kuulla, että se välittyy sieltä kirjoituksistakin :)