Tuesday, May 22, 2007

Kiukkupussi?


Näin viime yönä untakin siitä, että mie jäin yksin lasten kanssa juuri siihen "pahimpaan" aikaan, nukkumaan laittaessa. Johtaja unessa ystävällisesti lupasi jäädä siihen, kunnes herrat nukkuvat. Mutta todellisuus on toinen. Ei, mulla ei olisi mitään sitä vastaan, että jäisin yksin lasten kanssa kunhan ensin herrat tuntisin. Mutta kun en mie oikein muista edes niiden kaikkien nimiä vielä.. Eilen kyllä paimensin herrat nukkumaan itse, mutta vaikeuksien kautta yhden pikkumiehen kanssa mentiin. Testataantestataan uutta ihmistä minkä ehditään. Mutta sitähän se on, en muuta odottanutkaan. Jämynä on pysyttävä, ja asiat muuttuvat sitten kyllä pikkuhiljaa. En vain ole hirmuisen innoissani ajatuksesta, jossa jo kolmantena päivänä joudun yksin nuo rumbat pyörittämään. Onneksi tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos, kai jo ensi listasta alkaen.

Uimahalli oli täysi. Mutta väliäkö tuon, mie niin tykkään siellä käydä. Pulikoida ja saada parempaa mieltä. S yhtenä päivänä toivoikin minun käyvän vaikka joka päivä, olen kuulemma niin hyvällä tuulella käytyäni. Vihjasiko tuo muka siihen suuntaan, että mie ruukaisin olla kiukkupussi? Kodyko? Pois se minusta :D

Ihanaa, kun aurinko paistaa. Ihanaa, kun kukat kasvavat jo kovaa vauhtia, ja puut ovat saaneet vihreää ylleen. Ihanaa, kun on hyvä mieli. Ja ihanaa sekin, kun on töitä.

No comments: