Wednesday, May 9, 2007

Uih.

Uih. Ei ole aikaa. Mutta niin kamalan suuri tarve purkaa ja sanoa. Vaikkei mitään kerrottavaa edes ole.

Olen katsellut työpaikkoja Turusta. En silti halua lähteä vielä elokuun alussa. Kesän tahdon olla Oulussa, ja sitten syksyn koittaessa muuttaa. Haluanhaluanhaluan! Toteutuvatko haaveet ja halut, vai löydänkö itseni edelleenkin samasta vanhasta paikasta syksyn sateiden saapuessa?

Ollaan S:n kanssa mietitty, milloin lähdetään. Ollaan mietitty, miten selvitään. Ollaan mietitty, miten asunnon etsiminen onnistuisi parhaiten. Ollaan mietitty, mitä sitten yhteiseen kotiin viedään. Ollaan mietitty, että laitettaisiin jo pikkuhiljaa hakemuksia ja asuntokyselyjä menemään. Ollaan mietitty yhteistä tulevaisuutta Turussa.

Vitsit, miten mie oonkaan innoissani!

Ostin tänään kesämekon. Uudet ihanat kengät. Äpylle lahjan sunnuntaita varten. En ole varma, tykkääkö äiti tulevasta dvd-boksistaan. Jollei tykkää, niin mie otan sen itselle ja ostan jotain muuta. Mutta kun ei löytynyt sitä levyä, minkä äippä olisi halunnut.

S kyseli vanhemmiltaan, mitä Kodysta oli tykätty. Ja tiedättekö mitä? Pelkkiä hyviä sanoja. Hooray for me. Hooray for them. Olin kuulemma ollut suloinen, herttainen, oma-aloitteisuuttani oli arvostettu. Kaikkea kivaa, joka toi hymyn huulille. Loistavaa.

Tänään tulee taas yksi jakso Greyn anatomiaa. Uih taas. Olen NIIN RAKASTUNUT tuohon sarjaan. Millään muulla ei keskiviikkoiltaisin ole mitään merkitystä. Loistavaa. Hellyyttävää. Ihmeellistä. Täydellistä jopa.

Ja tiedättekö mitä? En ole ollenkaan epävarma siitä, mitä tunnen, kun katson S:a. Olen onnellinen. Se poika saa minut hymyilemään. Saa minut nauramaan. (Välillä itkemäänkin, mutta sellaisista selvitään kyllä :)) Lähellä ollessa en malta olla koskematta. Illalla en osaa nukkua ilman sitä suloista vieressäni. Ja anteeksi, tämä ei ole ollenkaan minun tapaistani, mutta tämän kerran annan itseni sanoa sen ääneen - seksi on taivaallista.

Taidan tosiaan olla myytyä tyttöä. En mie tällaisia ihan vain lämpimikseni puhu.

6 comments:

Anonymous said...

Niinpä taidat olla :) Ihanaa että olet onnellinen! Ja huisia, että teette yhdessä jo pitkän tähtäimen suunnitelmia, kyllä sekin jo jotain teidän molempien sitoutuneisuudesta kertoo. Voi teitä :)

Miten ihanaa olisi jos muuttaisitte Turkuun! Olen tämän jo sata kertaa sanonut, mutta tää oli sitten sadasyhdes!

Ja kyllä tuota seksiäkin saa kehua! Se nyt vaan on sellanen asia, joka ei ihan kaikkien kanssa tunnu miltään, kun taasen Sen Rakkaan kanssa ihan loistavalta. Kaikki palaset siis tuntuvat loksahtavan kohdalleen, great!

Ilmoitathan hetimiten kuinka teidän Turku-suunnitelmat päättyy... Pidän peukkuja sille, että teidät saadaan tänne!
Pus!

Annette Sinclair said...

Hihihihiihihihi... heti tuhmat aatokset alta pois: seksistä nauttiminen on taivaan lahja. Siihen eivät kaikki pysty tai kykene. Ole siis Nainen, ja nauti!

Toistelen tässä adalmiinan kirjoitusta: ihanaa että olet onnellinen :). Jeeeee!

Ja vielä: Greyn Anatomia on PARAS. Olen koukussa. Voi sinua onnen simasuuta, kun omistat (tai ainakin oletan niin) television. Byhyyy :(.

Anonymous said...

Voi ei, Greyn anatomia jää tauolle!!!! Ja jänskään kohtaan...

Anonymous said...

Ihanaa luettavaa :) Happy for You :)

Anonymous said...

Onnellista tekstiä on kiva lukea. Mä olen itse sellainen valittaja, että tekee ihan hyvää välillä huomata, että kannattaisi välillä vähän nauttiakin ettei koko elämä mene ihan kärvistelyksi. Mutta kun valittaminen on vaan paljon helpompaa.

Ja voi ei sitä Greytä! En kestä! Sen vielä kestän, että se jäi tauolle, mutta apua, mikä jakso! Niin liikuttava, niin järkyttävä, ihan kamala! Piti käydä monta kertaa jakson aikana salaa itkeä tihuuttamassa vessassa, niin traagillista se oli. Kamalin kohta oli tottakai se koirajuttu, vieläkin tulee tippa linssiin.

Kody said...

Adalmiina.
Ajatella, miten asiat on muuttuneet. Jo näin lyhyessä ajassa. Tosin olen välillä edelleenkin helisemässä, enkä aina todellakaan jaksa ymmärtää. Ne pitkän tähtäimen suunnitelmatkin pelottaa, mutta samalla ne tuntuu NIIN houkuttelevilta. Hui :)

Satayksi kertaakaan ei ole liikaa, tyttöseni. Ihanaa, kun sie siellä olisit olemassa. Nyt tuntuu vahvasti siltä, että tuloillaan oltais. Mutta kun tämä elämä on niin mutkikasta, että ei mitenkään voi noin pitkälle vielä tietää. Toivotaan yhdessä parasta, jookos :)?

Seksikehuja saa tietty tehdä, i know :) Mutta ko mie en oikeasti ees oo semmonen, joka näin julkisesti sellaisista asioista puhuu. Mutta pieni sanapari siellä, toinen täällä - ei taida tehdä kenellekään haittaa :)

Puss!

Keksi.
Hih, ei niitä tarvii mihinkään laittaa :) Mie nautin kyllä. Onhan niin monia ihmisiä, joille asiat eivät ihan niin helppoja seksin suhteen ole, du har rätt, ikävä kyllä.

Jeejee, hiphiphuraa :D Toivotaan, että onnea kestää. Aloin itsekin jo miettimään tuota onnellisuuden määritelmää. Taidan siihen seuraavassa postauksessani paneutua.

Tsih, simasuulla (:)) on kyllä televisio. En mie osais ilmankaan olla, vaikka nuo iki-ihanat Greytkin onneksi nykyisin löytyvät bokseista. Oi nykyaikaa ja sen tuomia iloja :)

Neiti O.
Voieivoieivoiei! Mie en yhtään tiennyt tauolle jäämistä ennen tuon eilisjakson loppua. Surku :(

Tiuku.
Kiitos Tiukuseni :) Miekin oon!

Loviisa.
Kiitos tyttö :)
Ei se valittaminen ole ollenkaan pahasta, sitä kauttahan ne asiat lähtee avautumaan ja on itselläkin noin sata x parempi mieli!

Miekään en kestä, eiei! Oli niin superihana ja -koskettava jakso taas, että ihan tälläkin herkistyttiin. Koirakohta se teki mullekin sen suurimman kyyneltulvan - oma pieni ja hyvästien sanominen tulivat niin elävästi mieleen.. On ikävä pientä, niin kovasti kaipaan! Lisäksi Grey ja McDreamy - oih, tätä on odotettu niin kamalan kauan! Dennyn ei olisi toivonut vielä lähtevän. Jajaja.. Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Ihana, kun jotkut osaa tehdä tuollaista tv:tä, joka vie jalat ja ison palan sydäntäkin mukanaan!