Tuesday, May 8, 2007

Same old song, just a differrent name

Uusi mie. Hui. Saa nähdä, miten tähän muutokseen osaan suhtautua. Mitä tehdä, etten ihan hukkaa itseni. Mutta hei, jos edellisnimeeni totuin, niin kyllä tähänkin. Ei kai se voi olla ollenkaan sen vaikeampaa :) Edelleen tuolla teksteissä vilisee entinen-mie. Mutta en anna sen haitata. Ei se ole mikään syy vaihtaa blogia kokonaan. Ei voi muutta liian montaa kertaa lyhyen ajan sisällä. Menee jo sekaisin.

Kaikille teille, jotka olette kyselleet, on nyt ilmoitettu uudesta olinpaikasta. Saa nähdä, miten moni teistä löytää perille. Toivottavasti moni, etten joudu teitä kovin kovasti kaipailemaan. Ja kai sitä omien kommentointienkin kautta sitten tekee itseään tykö - niillekin, jotka eivät ole muutoksesta vielä tietoisia. Tyrkyttäminen - siinä vasta fiksu ajatus :D

On tapahtunut paljon kaikenlaista, mutta tuon Vahingon jälkeen en ole osannut istua alas ja kirjoittaa. Nyt kuitenkin palaan, päivitän ja puran. Vaikken juuri nyt.

Seuraava askel on laittaa kamppeet kasaan. Ottaa veroilmoitus mukaan - ensimmäistä kertaa elämässäni joudun tekemään siihen jotain muutoksia. Osaankohan? Uimakampeet laukkuun, ja kaapin tyhjennys eväistä. Ei, en ole menossa kauas. S:n luo, vain yhdeksi yöksi. Mutta kun huomenna on niin paljon kaikkea. Eikä ole mitään järkeä ostaa uutta ruokaa, kun eilen on käyty kaupassa monen kympin edestä. Uudet kengät täytyy käydä vaihtamassa - otin kiireissäni liian isot mukaani. Hennesin paketista osa täytyy palauttaa.

Ajattelin myös soittaa K:lle. En ole itse osannut ajatellakaan, ennen kuin joku tuossa jo kai viikko sitten kysyi - asuuko K jo yhdessä uuden tyttöystävänsä kanssa? Täytyyhän tuo selvittää, jotta tyttö saa mielenrauhan.

Ei tytön nimi oikeastaan voi olla Kody. Mutta muutakaan en keksinyt. Tiedättekö biisin?

11 comments:

Anonymous said...

Minä täällä! Kiitos vinkistä!

Anonymous said...

Perille löydetty! :) Kiitos kun ilmoitit!

Anonymous said...

Täällätäällä :)

Lounatuulen laulut said...

Heippa!

Löysin perille minäkin, mutten ehkä ihan niinkuin olisit toivonut. Kun vanha linkki ei toiminut, laitoin googleen blogi ja misa hakusanoiksi. Ja kun haki vain suomenkielisiltä sivuilta oli toisen sivun ensimmäinen linkki.

Ajattelin että haluaisit ehkä tietää.

Olen käynyt lukemassa juttujasi aiemmin kommentoimatta. Ihanan raikkaita. Pahoittelen kommentoimattomuuttani. Mutta jos teet muutoksia, tahtoisin lukea jatkossakin. Kerrotko muutoksista.

Anonymous said...

Minäkin pääsin perille, kiitos sähköpostistasi! Tuntuikin niin orvolta ilman kirjoituksiasi.

Anonymous said...

Löysin myös perille :)

Wille said...

Mukana ollaan.

Anonymous said...

Löydetty! :) Kiitos linkistä. Matchbox Twentya on Kody, eikös vaan? :D Ihanaa, ihanaa! Rob Thomasin ääni on mannaa.

Anonymous said...

Täällä ollaan! Kiitoksia paljon sähköpostista, ihanaa ihanaa!!

Kody said...

Hei Loviisa, Adalmiina, Tiuku, Lounatuuli, Meryl, Neiti O, Wille, Kermis ja Heini. Kaikki te täällä kasassa, tutut ja uudet tuttavuudet :)

Lounatuulen laulua kuullessani ihmetyin - ihan oikeastiko? Miksei se katoa olemasta? Miksi edelleen siellä oon olemassa samalla vanhalla otsikolla? Kun eihän sellaista paikkaa edes enää oo olemassa? IIK. ÄÄK. APUA. :D

Finns det nån som kan hjälpa mig?

Mie en aio kuitenkaan täältä mennä enää minnekään, en ainakaan lähiaikoina.

Kiitos kun kerroit, halusin ehdottomasti tietää. Ja kiitos muutenkin, kun kerroit olemassaolostasi. Raikkaus on kiva juttu :)

Kody said...

Kermikselle vielä,
ihan oikeassahan sie oot :)