Monday, July 2, 2007

Uusi päivä



The sun is breaking in your eyes
To start a new day.
This broken heart can still survive
With a touch of your grace.
Shadows fade into the light.
I am by your side,
Where love will find you.


En osaa tehdä päätöksiä. En tiedä, mitä tehdä. Tiedän vain, että kun kaikki on hyvin, kaikki todella on hyvin. Mie rakastan tuota poikaa.. Surullisen tilanteen kautta ajauduttiin keskusteluun, jonka aikana sain kuulla jotain kaunista. "Jos kaveri näkis sinut, niin se olis helvetin onnellinen." Mie oon kuulemma just sellainen tyttö, jonka kanssa kaveri tietäisi S:n olevan onnellinen. Juuri oikeanlainen tyttö..


Now that we're here,
Now that we've come this far,
Just hold on.
There is nothing to fear,
For I am right beside you.
For all my life,
I am yours.


3 comments:

Anonymous said...

Niin se vain on aina hankalaa. Jos sitä aina tietäisi satavarmasti mikä on oikea ratkaisu, olisi tietysti helpompaa. Ihminen on vain sellainen, mitä jos... ja kun kaikessa on aina sekä huonoa että hyvää.

Asioita ei pitäisi murehtia liikaa, kyllä ne muutenkin kypsyvät päässä. Eikä minusta ole huono piirre, että katsoo loppuun asti. Ainakin siten voi sanoa varmasti yrittäneensä kaikkensa, ja on helpompi mennä eteenpäin, oli suunta sitten vasen tai oikea.

Anonymous said...

Kovin vaikeita asioita. Sitä toivoisi saavansa jostain kristallipallon, josta näkisi vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja haluaisi mieluiten vyöryttää päätöksenteon jonkun toisen harteille. Ihan samoja juttuja mietitään täälläkin. Voimia, jaksua ja tsemppiä!

Kody said...

Arokettu.
Loppuun asti mie oonkin tämän aatellut katsoa. En halua, että mitään jää hampaankoloon tai kysymysmerkeiksi päätä sekoittamaan.

"..on helpompi mennä eteenpäin, oli suunta sitten vasen tai oikea."
Sie se aina osaat valita oikeat sanat :) Kiitos taas kerran!

Loviisa.
Eikö sellainen kristallipallo oiskin ihan superkiva juttu? Elämästä tulisi NIIN paljon helpompaa, pois nämä tällaiset kaikki murheet ja ihmettelyt.

Voi, kaikkea sitä samaa sullekin! Toivottavasti kaikki menee teillä paremmin.

*kram*