Friday, July 27, 2007

Say hello to miss Bitter


Mie oon lahjakkaasti kiertänyt kaikki artikkelit, jotka kertovat rakkaasta Qstockista. Lehden välissä tuli kyseisestä tapahtumasta oikein oma lehtinen, jonka surutta heitin roskiin. En halunnut edes vilkaista sen suuntaan, jota en omaan elämääni saanut.

Oon töitä paiskiessani ohittanut kaikki ajatukset, joiden kuulen Kuusisaaren suunnasta kutsuvan. Kun on töitä, niin on töitä. Työkaveri on hehkuttanut useamman päivän viikonlopun rientojaan. Hieman on kiukuttanut, mutta olen kiltisti hymyillyt, toivonut kivoja ilmoja ja railakasta menoa. Suotakoon se hänelle - kertoi olleensa neljä edelliskesää kiinni töissä juuri tähän aikaan.

Hampaitani kiristellen olen tuntenut tämän päivän saapuvan. Jotenkin kuvitellut, ettei kaikki välttämättä menekään aivan niin kuin pahimmissa kuvitelmissani - istun yksin kotona ja itken, kun mie en päässyt ja kaikki muut menivät.

But here I am. Kiukkuisena ja katkerana. En tosin itke, siihen ei ole onneksi syytä :)

What is a girl to do?

Tyttö hakee vuokralle leffan, jonka on halunnut jo IKUISUUDEN nähdä. Little Miss Sunshine odottaa. Hyvän mielen leffa, I hope. Nappaa kainaloonsa purkillisen Phish Foodia (Täällä meillä päin tuntuu olevan aika kurja nuo B&J-valikoimat. Ei sillä, että ne ei maistuis, mutta kun jokin uusi makukin olis kiva.) ja pakkaa reppuun pari siideriä. Jos ei näistä synny kiva ilta kotona, niin mistä sitten?

Harmittaa, kiukuttaa, otsaa kurtistaa. Mutta kun ei ajattele asiaa (Miten voit olla ajattelematta, kun kuitenkin koko ajan tekisi mieli kuulla, miten siellä menee. Että miten kivaa siellä on. Että miten olisi kivaa, kun miekin olisin siellä.), niin kaikki menee kuitenkin hyvin.

Next year baby.

Psst.. Nyt jos koskaan olisi ne kommentit tervetulleita (Voiko vinkkiä enää suoremmin esittää ;)), tulkaa ja ilostuttakaa minun superitsenäistä ja kivaa iltaa :)!

9 comments:

Anonymous said...

Vinkki ymmärretty!!! =)

Koti-iltaa vietetään täälläkin, tosin seurana on sentään koira. Alkuillan se tahtoo leikkiä, riehua, juosta ja muuten vaan kamalasti seuraa ja huomiota. Mutta onneksi iltalenkin jälkeen yleensä väsähtäneenä kiipeää syliin tuhisemaan. Mikä sen ihanampaa kuin viettää iltaa koira kainalossa sohvalla ja torkkua jonkun elokuvan/kirjan kanssa!

Täällä ainakin yritetään nauttia juuri tästä hetkestä ja siirtää syrjään ajatukset erään tutun syntymäpäiväjuhlista tuossa muutaman kilometrin päässä! Tuleehan noita juhlia.. Vaikka pakko myöntää, että kesäjuhlia ei voi olla koskaan liikaa!

Mutta mukavaa iltaa kuitenkin sinulle, yritä olla ajattelematta liikaa Kuusisaaren tapahtumia! Ensi vuonna on varmasti paremmat bileet! =)

Anonymous said...

Little Miss Sunshine on ehdottomasti näkemisen arvoinen leffa. Ja voin luvata, että leffan jälkeen on hyvä mieli. Se ei ole vain hyvä komedia vaan herättää taas kerran ihmettelemään tuota amerikanmeininkiä. Koetapa piristyä. Kyllä niitä menoviikonloppuja taas tulee. Otat nyt vain sellaisen asenteen, että tämä on sun ihka oma ilta, jolloin voit tehdä ihan mitä haluat ja rentoutua.

Anonymous said...

Koti-ilta täälläkin. Pakosta. Ei ollu ketään kenen kanssa lähtiä festeilemään. Kaikilla muilla oli lomia tai töitä tai jotain jossain. plääh. Tylsää. Onneksi sain sentään kirjastosta uuden Potterin tänään. Se viihdyttää, vaikka kotona olo ei kauheesti kiinnostakkaan. Ei piä ajatella, kuinka kivaa vois olla.

Minäki katoin hiljattain Little Miss Sunshinen, toivottavasti sinäkin pidit siitä :)

Anonymous said...

Mie myöhästyin eilisillalta, mutta jälkikäteen toivon illan olleen onnistunut... ite olen miettinyt tuon saman leffan katsomista, jos siitä kerran muutkin on tykänneet. Ensi viikolla leikkauksen jälkeen miulla todellakin on aikaa katsoa ihan mitä vaan!

Haleja!

-Annalinda-

Anonymous said...

Myöhässä tulee!
Mutta niin vietin minäkin eilen koti-iltaa. Mahataudin jälkilöylyissä, flaatina sohvalla maaten kun M lähti olusille poikien kanssa kesäloman alkamisen kunniaksi. Jipii, mikä fiilis.

Little Miss Sunshine ON ihana leffa!! :D Todellakin sellanen hyvän mielen nostattaja, joten ihan nappivalinta jos vaan kolahti sinuunkin.

Itse painelin eilen eräälle läpi yön auki olevalle huoltsikalle ja latasin tiskin vinon pinon hömppälehtiä. Niitä lueskellessa kuluikin aika kuin siivillä, kunnes uni vei voiton. Polttelin kynttilöitä, soitin musiikkia ja join (valitettavasti) vaan vischyä. Tiesin pojilla olevan kivaa olusilla ja ystävillä hauskaa DBTL:ssä, ja kieltämättä vähän harmitti. Mutta, puolensa kaikessa: En olisi malttanut tälläistä koti-iltaa viettää ellen olisi ollut vielä vähän kipeänä, ja kuinka hienoa oikeasti olikaan löhötä vaan kotona ikään kuin luvan kanssa! Kenellekään ei tarvinnut sen enempää puolustella, sai vain olla.

Ymmärrän muru että harmittaa, mutta ajatteleppa asiaa näin: ensi vuonna ystäviesi kanssa festareilla rymytessäsi voit kokea olevasi iloosi kaksin verroin oikeutetumpi! Ja kenties saat seuraksi ystäviä täältä kauempaakin :)

Elizabeth Bennet said...

Oh dear, auttamattomasti myöhässä tämäkin! Mutta piristänee se kommentti siltikin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;)

Ymmärrän potutuksen, mutta illasta sukeutui varmastikin ihan mainio kuitenkin loppuen lopuksi, eller? B&J's - oli maku mikä tahansa - never fails, ah sitä ihanuutta, kun saa kauhoa koko purkin ihan omaan napaansa. Omassa hyvässä seurassa on sekin bueno puoli, ettei kukaan pääse paheksumaan moista itsekkyyttä/ ahneutta. :D

Mä en oo nähnyt nimikkoleffaani - oliko se mimmonen? Meidän piti herra A:n kanssa käydä katsomassa se silloin vuodenvaihteen tienoilla, kun herran mielestä se kuulosti just nappisopivalta leffalta mun kanssa katsottavaksi. Siitä siis nick :) Jostain syystä päädyttiin tsekkaamaan kuitenkin uusin Bond. ;P

Pidä lippu korkealla, kyllä se festari paikoillaan pysyy - ensi vuonna sitten taas! Tsempa på, darling! :) Kivaa loppuviikonloppua!

Anonymous said...

Ou nou, myöhässä, kuten tavallista! Sori! Eilen oli vähän surullinen päivä, yksi ikävä asia mielessä ja mieli maassa. En oikein jaksanut blogikierrostella, vaikka yleensä päivittäin kurkin uudet päivittyneet.

Täällä ainakin satoi eilen ja sataa tänään. Kuulostaa siltä, että pisarat (ämmät äkeineen?) rusahtavat pian kattopelleistä läpi keskelle olohuoneen lattiaa. Kissatkin vauhkoilee, kun eivät ymmärrä, mistä se mekkala tulee. Ukkostaa tottakai myös. Voiko nuo ulkoriennot olla kivoja sateessa? Epäilen. Tosin minähän en pelkuruuttani ikinä ole uskaltautunut yhteenkään oikeaan festaritapahtumaan. Mulle tämä syyssää sopii, mutta ymmärrän, ettei useimmat tykkää.

Ja leffat on parhaita! Voisin viettää luultavasti viikkokausia aikaa katsellen leffoja ja tekemättä mitään muuta, oi!

Annette Sinclair said...

Myöhästyin, damn it!

Sun ilta päihittää omani: on se niin rattoisaa kuunnella kissaa, jolla on juoksuaika.

Kyllä niitä B&J -makuja tulee! Ihan varmasti! Chicagossa oli niiden oma jäätelöputiikki, söin sellaista jäätelöä kuin "Coffee, Coffee, Buzz Buzz Buzz!". Oli hyvää :P.

Kody said...

Jipii, näin monta ihanaista :) Mie kovasti ilostuin teidän kommenteista, vaikken heti ookaan saanut vastailtua. Thänks!

Heini.
Oi, mullakin ois koirakuume! Miten kivalta kuulostaakaan, kun joku pieni käpertyy kainaloon, pehmeä ja lämpöinen kaveri. Lucky you :)

Ja totta puhut, ensi vuonna siellä on paaaljon kivempaa!

Arokettu.
Hymyilyttihän tuo pätkä, oikea valinta tuohon tunnelmaan :) Meininki siellä suuressa maailmassa kyllä mietitytti. On se hurjaa, miten erilaista se voikaan olla.

Hengetär.
Sie oisit siis voinut tulla tänne minun seuraksi ja oltais yhdessä tylsistelty :D

Annalinda.
Toivottavasti sulla leikkaus menee hyvin! Ja sen jälkeen saat rentoutua, päästä jo viimein pois siitä ikävästä sairastelukierteestä, ja katsella miljoonittain loistavia leffoja :)

Hali!

Adalmiina.
Meitä on sittenkin ollut aika monta, viettämässä tylsistyttävää perjantai-iltaa :D

Ne on nuo hömppälehdetkin kyllä loistavia yksinäisen illan piristäjiä, totta turiset :)

Oi, kenties saan seuraksi ystäviä kauempaakin, did I hear you right? Se olis kyllä NIIN mukavaa ja loistavaa. Palataan sen asian merkeissä asiaan taas vuoden päästä. Sitä ennen voidaan käyttää aika suunnitteluun :)

Little Miss Sunshine.
Voi piristää toki, kiits :)

Ilta oli ihan kiva sitten kuitenkin, kunhan jaksoi katsoa postitiivista puolta ja sulki korvansa kaikelta, joka ehkä olisi voinut tuoda ei-niin-kivaa-mieltä.

Mie arvelin, että sie oisit leffan nähnyt, nickistä päätellen nimenomaan :) Ihan oli kiva leffa. Mulla oli odotukset hieman liian korkealla, se kai on myönnettävä, ja siksi oli aavistuksen pettynyt olo, kun ei se NIIN hyvä ollutkaan. Hymyilyttihän tuo, ja se oli kai juuri se, mitä hainkin. Eli ihan nappivalinta kuitenkin :)

Loviisa.
Voi, toivottavasti siellä on jo parempi mieli?

Ei varmaan olekaan ollut tuo sade lauantaina ihan parasta festarointikeliä. Katselin Kalevan sivuilta valokuvia, ja kieltämättä perjantaina ihmiset näyttivät aika paljon iloisemmilta ja energisemmiltä. Siihenhän voi toki olla montakin syytä, mutta lauantai-iltana kotona olo ei harmittanut lainkaan niin paljoa.

Keksi.
Kisun kanssa tilanne jo rauhoittunut :)?

Ihania nimiä noilla B&J-herkuilla kyllä on. Kuulosti hyvälle tuo sinunkin maistama :) Jep, pikkuhiljaa Suomikin varmaan saa uusia makuja, sitä odotellessa :)