Thursday, July 12, 2007

Hymyilevä tyttö

Parisuhteen osalta asiat ovat normalisoituneet. Viimeinkin. Päätin, että annan tälle vielä yhden mahdollisuuden. Sillä asia on niin, että enemmän kuin mitään muuta, tahdon saada suhteen toimimaan. Jag verkligen vill vara med honom. Sillä mie rakastan tuota poikaa. Ja kun kaikki on hyvin, kaikki todellakin on hyvin. Naurua ja hymyä riittää. Hyvää oloa ei tarvitse etsiä, se vain on. Läheisyys, rakkaus, välittäminen - kaikki tärkeät asiat ovat edelleen olemassa. Toivottavasti vielä pitkän aikaa.

Ja niinkuin odotettua, heinäkuun alku on jo näyttänyt todelliset kyntensä. Juuri tätä se tulee olemaan vielä viikkojen ajan. Iltavuoroja ennen herään pakkaamaan. Siivoukset ovat vielä edessä. Muuttaminen itsessään tulee olemaan aikaavievä prosessi. Mutta ei sen väliä. En malttaisi odottaa, että viimein pääsen uuteen kotiin. Ja palkan tultua Hapitsulle ostoksille. Ikeasta on haettava ainakin säilytyslaatikkoja. Sillä se on yksi asia, mitä en voi tästä paikasta viedä uuteen kotiini. Kaiken muun otan mukaani, ja hymyssä suin alan sisustamaan uutta yksiötäni juuri sellaiseksi, että viihdyn siellä pitkään :)

3 comments:

Anonymous said...

Oi, onnelliselta kuulostat! Uusi koti on jännä juttu ja kihelmöittelee aina etukäteen. Sen varsinaisen muuttorumban kyllä jättäisin mielelläni toisten harteille. Onneksi ei nyt ihan heti tarvitse ruveta muuttamaankaan.

Milli said...

Hei, löydyn nykyään täältä.
T: Ex-Kupla.

Kody said...

Loviisa.
Muuttorumbaa on vielä jäljellä, paaljon. Aina ei mene asiat niinkuin niiden oli pitänyt. Hmph. Mutta odottava ja iloinen on mieli :)

Milli.
As you know, I did find you :)