Thursday, June 28, 2007

Enjoy


Nyt miekin tahdon tehdä tämän Top-julkkismiehet-meemin, jonka Kermakisulta bongasin jonkin aikaa sitten. Kivaa miettiä tällaisia, omia julkkisihastuksia vuosien varrelta. Hassuja ihmisiä pulpahtelee mieleen tuolta ajan takaa :) Pahoittelen kuvien rakeisuutta. En ymmärrä tietokoneista tarpeeksi, jotta selvittäisin, mistä tämä mahtaa johtua.



Jordan Knight. Pikkutyttönä New Kids On The Blockin Jordan vei sydämen ihan kokonaan. Ikimuistoinen huone, seinät liimattuna NKOTB:n julisteilla. Pikkuneiti tanssimassa sängyllä ja antamassa salaisia suukkoja Jordanin kuvalle. Muistan edelleen, miten toivoin Isoveljen suomentavan mulle kaikki sanat, joita kasettejen sisälehtisiltä löytyi. Ei tuo alkanut siihen touhuun, ja mie olin niin pettynyt. Tänä päivänä en ymmärrä, mitä olen herra Knightissa nähnyt.




Samuli Edelmann. Myös Samuli on pikkutyttöaikojen ihastus. Kasetti oli kovassa käytössä, ja oli kivaa, kun ymmärsi sanat ainakin jollain tasolla. Muistan, kuinka näin Samulista unta. Unessa Samuli oli keikalla kotikaupungissani, ja pyysi minua yleisön joukosta lavalle kanssaan. Tuollaisen unen jälkeen Samuli olikin - jos mahdollista - noin sata kertaa ihanampi. Edelleen pidän Samulin äänestä, etenkin puhuessaan. Pehmeää, ihanaa kuunneltavaa. (Yritin löytää kuvaa siitä ihastusajan Samulista, mutta en onnistunut. Kelvatkoon siis tämä.)




Joaquin Phoenix. Herra on aina vedonnut minuun karismaattisuudellaan. En muista, missä Joaquinin ensimmäistä kertaa näin, mutta esimerkiksi leffassa 8mm pidin herrasta kovasti. Walk the Line on edelleen näkemättä, ja se pitäisikin lisätä To do-listalleni.




Robbie Williams. Tämä paketti toimii. Moitteettomasti. Robbien ääntä voisin kuunnella miten kauan tahansa. Katselemisesta nyt puhumattakaan :) Hyllyyni olen saanut kaikki Robbien levyt, uusinta lukuunottamatta. Lisäksi kaksi kirjaa Robbien elämästä. Nykyään kuuntelen levyjä Harvoin, en tiedä miksi. Toisaalta ne on mukava välillä nostaa esille ja ajan kanssa kuunnella. Tykkäys kun ei kuitenkaan ole kadonnut minnekään. Kirjojakaan en ole vielä lukenut kokonaan. Ensimmäinen on vain jotenkin äärettömän pitkästyttävästi kirjoitettu elämsätä, joka kyllä sinänsä vaikuttaa hyvinkin kiinnostavalta. Toisen ostin hetki sitten alekorista, enkä ole siihen asti vielä uusien kirjojen selaamisessa päässyt. Toivotaan, että hyvää kannattaa odottaa.




Justin Tiberlake. 'N Syncistä en ole koskaan oikein pitänyt, enkä oikeastaan bändin tuotantoa paljoa tunnekaan. Justin vei minut kuitenkin kokonaan ensimmäisen sooloalbuminsa myötä. Rakastuin levyyn. Like I Love You on edelleen järjettömällä voimalla iskevä, hymyn huulille tuova biisi. Miten siitä voisi olla pitämättä? Yksi poika joskus silloin tanssi kuin Justin kyseisellä videollaan, ja muistan edelleen elävästi, miten hienoa se oli, ja miten poika teki minuun suuren vaikutuksen :D FutureSex/LoveSounds-levy on ollut hankintalistalla jo pidemmän aikaa, mutta kauppaan on jokaisella kerralla jäänyt. Kyllä mie vielä joskus.




Denzel Washington. Leffat, joissa Denzel on - "Kyllä", sanoo Kody. Jokin tuossa miehessä viehättää. Ei niinkään ulkonäöllisesti (vaikkei siinä mitään pahaa olekaan :)), vaan jokin herran olemuksessa. Näyttelemisessä. Aivan oikeasta paikasta on Denzel ammattinsa löytänyt.
TJEU: The Hurricane, Tapaus Antwone Fisher.



Nicholas Cage. Listalla samasta syystä kuin Denzel. Herra Karismaattinen. Leffasuoritukset vieneet minut mennessään melkolailla kokonaan. En pysty vastustamaan leffaa, jossa herra näkyy. Suosikkileffoista esimerkkejä on miljoonia, mutta valittakoon muutama, jonka olen nähnyt useampaan otteeseen. Leaving Las Vegas, Face/Off, Enkelten kaupunki. Oih.



Chris Daughrty.
Tarviiko minun edes sanoa enempää? Chris-hehkutukset on taidettu jo tehdä :) Koko paketti - ääni ja ulkonäkö. Kyllä mulle tuollainen mies kelpaisi ;) Olen aina ollut sitä mieltä, että yksi jalat alta vievä piirre miehessä on se, että voi laulaa mulle sydämessä asti tuntuvalla äänellään. K:n kanssa se oli mahdollista, ainakin musikaalisuuden osalta. Ihanat kitaran soinnut yhdistettynä mukavaan ääneen toimivat kyllä. S:n kanssa musikaalisuudesta ei ole niin tietoa, mutta hellyyttävää on, kun toinen tosissaan kuitenkin minua viihdyttää. Kun kerran kauniisti pyysin, niin laulua kyllä irtoaa. Ei sen ääneen niin väliä :)

We'll follow the rainbow
Wherever the four winds blow
And there'll be a new day
Comin' your way




Patrick Dempsey. Greyn anatomian iki-ihana McDreamy. Rakastan tätä sarjaa. En Patricin vuoksim mutta mukavan lisän sulosilmä kyllä tuo. Haastatteluiden perusteella oikein down-to-earth-tyyppi. Niin se pitää :)



Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä tulee Stellan Janne Sivonen. Sain kuin sainkin top-kymppini kasaan. Stellan musiikki uppoaa minuun syvälle. Marjan ääni tekee tehtävänsä, täydellisesti. Mutta ison osan kunniasta saa Janne, sävellysten ja sanoitusten taitava yhdistely, lisättynä ripaus mukavaa ääntä ja hyppysellinen toimivaa ulkonäköä. En tainnutkaan vielä kertoa, että Stellakin ilahdutti meidän juhannusta. Ihan tämän poppoon vuoksi itseni maksoin alueelle, ja kyllä kannatti!

Kymmenen kärjessä-listani alkaa olla aika täydellinen :)

7 comments:

Anonymous said...

Iih, tää olis voinut olla mun tekemä! Ainakin melkein. Myös mulla Samuli oli nuoruuden ajan suuri rakkaus. Joskus silloin Peggy-aikoina. Mun huoneen seinät oli vuorattu sen kuvilla. Samoin olin joskus sitä ennen suuri NKOTB-fani, mutta mun suosikki oli Danny. Ja vielä Cagestakin tykkään kovasti. Tosin se yks leffa, oliko se joku Säämies? Se oli suuri pettymys. Kyllä noi sun muutkin mulle uppoaa...

Anonymous said...

"First time was a great time, second time..., third time I fell in love, now I hope it lasts..." Ei muista enää kaikkia Right Stuffin sanoja.

Aika samoja kasvoja olisin minäkin valinnut. Tosin tuo Justin Timberlake olisi jäänyt omasta listastani pois.

Anonymous said...

Aika monia nameja kasvoja, samoja valintoja. Tosin NKOTB:sta valitsin Joen, jolla oli vaikeasti lausuttava sukunimi näin pohjalaistytön suuhun ;) Ja Jason Donovan sekä Ihmemies, ne oli kermana kakun päällä..

Anonymous said...

Kaikki on tuntunu tykkäävän NKOTB:stä. Itse muka tykkäsin siitä ku naapurin 3v vanhempi tyttöki tykkäs. Oikeesti olin sitä mieltä et se on hanurista :D Samoin kävi aikanaa Take Thatin kanssa.

Ooh.. McDreamy. Ja Greyn Anatomia. Mistä tuommosia miehiä löytyy? 3kautta GA:ta katottuna, en malttas millään odottaa jatkoa.. Ei tää heppu ainakaan ko. sarjaa pahenna..

Annette Sinclair said...

Hassua miten erilaisia miehiä sulla on! Eivät näytä toisiltaan lainkaan.

...ja joo, Samuli Edelmann on yhä ihku mun mielestäni... ;)

-ameriikan Keksi

Anonymous said...

Hei Samuli ja Nicolas puuttui miun listalta, vaikka ne oli ehdottomia suosikeita joskus. :D Oli yhtäkkiä tuota tehdessä silloin vaikea muistaa kenestä kaikista on pitänyt, niitä kun on niiiin paljon. Ja NKOTB:sta Jordan oli kans miun suosikki. :)

Joskus alkuteininä kuuntelin Samulin kasetit melkein puhki. Kerran jopa reissulla itkin, kun luulin pilanneeni yhden. Ilmeni, että vika olikin korvalappustereoissa, silloin helpotti. xD

Joku muuten luuli kerran miun veljeä bussissa Samuli Edelmanniksi. :D Oli mennyt pyytämään nimmaria. Mahtoi olla mielenkiintoinen tilanne. Oli se kieltämättä joskus aika paljolti sen näköinen. x)

Kody said...

Hih, niin ne samat miehet pyörii monien listoilla :)

Hymy.
Sama maku siis meillä tytöillä :) Jurui se Peggy-aika. Samuli oli NIIN kuumaa kamaa :D

Säämies ei juu ollut ihan sitä, mitä herralta yleensä on voinut oottaa. Mutta muuten kyllä on mennyt ja tehnyt aika kivoja leffoja :)

Arokettu.
Heii, loistobiisi, nostalgiaa :D!

Mikset sie Justinista tykkää?

Meryl.
Jep, Joella on aikas hankala sukunimi :D Herroista tuli btw MTV:llä jokin aikaa sitten joku ohjelma - mitä touhuavat nykyaikana ja olisivatko halukkaita vielä yhden kerran heittämään keikan. Eivä saaneet poikia kasaan. Ja aikas erilaista naamaa siellä ruudussa vilahteli kuin silloin hurjina aikoina ;)

Hengetär.
Niin sitä pikkutyttönä on menty valtavirran mukana, oli hanurista taikka ei :D

En mie tiiä, mistä tuollaiset miehet oikein löydetään. Mutta onneksi on löydetty, tekee elämästä aika paljon kivempaa ;)

Ameriikan Keksi.
Kiva kuulla sinustakin sieltä kaukaa :)

Juu, en ollu aatellukaan, mutta ihan erityyppisiä miehiä noin niinkuin ulkonäöllisesti taitavat olla. I'm not picky I guess :D

Kermis.
Eikö totta, että sitä toisten listoja katsellessaan huomaa, että on unohtanut jonkun hirmu tärkeän. Mutta kun maailma on miehiä pullollaan, niin ei voi kaikkia muistaa vaikka miten yrittäisi :)

Sulla on siis namu-veli :D?