Monday, October 22, 2007

Samma känsla, samma mening. Aldrig tänka tillbaks.

Juuri nyt on menossa ne hetket, kun jotain täytyisi saada aikaiseksi. Mutta juuri nyt on myös se hetki, kun ei ole oikea päivä laittaa päätänsä ulos kuin sen pienen hetken ajaksi. Kun on sairaslomalla, ei voi oikein tehdö mitään. Mutta kuitenkin juuri silloin olisi tarmoa ja tahtoa tehdä ja saada aikaan. On täytynyt tyytyä leffojen katseluun, netissä surffailuun ja kaikkien suunnitelmien tekemiseen, joka sitten parannuttuani toteutan.

En osaa valita, kumman kuntosalijäsenyyden valitsen. Olen katsellut netistä, ja toinen on kyllä voiton puolella. Mutta täytyy käydä tutustumiskierroksilla ennen päätöksen tekemistä. This will be the first time. Ja seura kelpaisi kyllä. Anyone up for it :D?

Pitäisi käydä allekirjoittamassa uusi työsopimus ja tutustua uuteen työpaikkaan. En tiedä paikasta käytännössä mitään vielä. Mielenkiinnolla odotan. Toivottavasti se on kuitenkin kivempi kuin se toinen, mistä olisin myös yhtäkkiä saanut töitä. Aavistuksen verran kyllä harmitti, kun puhelu tänään tuli. Miksi kaikki työt aina ovat tarjolla samaan aikaan? Vähän harmittaa kyllä nykypaikastakin lähteä, mutta tulevaisuus täytyy turvata, ja valita se varmempi vaihtoehto.

Taulut odottavat edelleen seinälle pääsyä. En vain osaa valita niille paikkoja.. Kun haluan, että koti näyttää sitten oikeasti kivalta, niin en halua tehdä liian pikaisia päätöksiä. Niinpä olen uskomattoman saamaton, ja siirrän naulaamista aina jollain syyllä. Haluan että koti näyttäisi jo kodilta! Mutta parempi pysyä hiljaa niin kauan, että edes yritän tehdä asialle jotain.

Pieni sekava ajatustenpurkaus. Tuli kutsu naapuriin syömään. Kyllä, juuri sinne naapuriin jossa käydään ihan vain ja ainoastaan naapurin ominaisuudessa. Pois kaikki ajatukset menneestä. Kaveruuden onnistumista ihmetellään vielä..

2 comments:

Lunara said...

Heippa, muistatko miut? Löysin siut nyt vihdoin, oon pari kertaa etsiskellyt. Unohdin uuden blogisi nimen ja sinunkin uuden nimesi. Nyt löysin, paljon on luettavaa ilmeisesti, ennenkuin pääsen taas kärryille elämästäsi. On ollut ikävä juttujasi. Ihanaa, kun löydyit :)

Nyt en ehdi ihan paneutua blogiisi, kun olen ylihuomenna lähdössä Englantiin viikoksi, mutta sen jälkeen sitten. Myös miulla on uusi "koti" nykyisin, käy vaan kurkkaamassa!

halit :)

Kody said...

Voi muistan toki :)! Kiva kun löysit tänne, miekin jo ihmettelin, että minne sie katosit :) Lähdenpäs miekin tutustumaan sinun uuteen paikkaan tässä heti pian!

Toivottavasti Englannin reissu menee hienosti! Ehkäpä mie saan siitä jo pian sinun uudessa kotona lukea :)