Thursday, October 11, 2007

Olet poissa viereltäni..

..muttet sydämestäin milloinkaan.

En voinut odottaa enää. Nyt on pienet hyvästit sanottu. Hyvästit meille sellaisina kuin ennen olimme. Toivottavasti ei hyvästejä ystävyydelle. En ollut varma siitä, mitä halusin kuulla. En tiennyt, mikä olisi ollut helpompaa. Ei meillä olisi voinut olla tulevaisutta, edelleen olen täysin sitä mieltä. Mutta olisin tahtonut nähdä meidät yhdessä vielä, niin kuin hyvinä aikoina. Olisin tahtonut pitää kiinni, olla lähellä. Ottaa vain kaikki ne hyvät asiat päältä, jättää kaiken paskan taakse. Unohtaa sen, mikä satuttaa. Muistaa kaikki hymyt ja suudelmat. Muistaa rakkauden.

Mutta kun ei voi ottaa vain osaa paketista. On otettava kaikki tai ei mitään. Ja tässä tilanteessa ainoa vaihtoehto oli ei mitään.

Ei ollut asioita, jotka olisivat muuttuneet. Ei ollut asioita, jotka olisivat unohtuneet. Ei asioita, joiden kulku olisi muuttunut ajan kanssa. Oli vain asioita, joiden merkitystä toinen ei ymmärtänyt. Asioita, jotka satuttivat mutteivät muuttuneet mitenkään.

Biisi soi tauotta Youtubelta sekä mp3:sta. Jos mie olisin osannut, olisin voinut kirjoittaa Over Youn sanat. Musiikki tekee ihmeitä.

I'm slowly getting closure
I guess it's really over
I'm finally getting better

5 comments:

Anonymous said...

Oon kultapieni tosi pahoillani :( Kaikesta huolimatta on toivottavasti mahdollista, että ystävyys säilyy: nyt tappelivat asiat, eivät ihmiset.

Joskus pienetkin asiat voivat kasvaa suuriksi möröiksi. Aina ei omat keinot riitä niiden taltuttamiseen, ja niiden kanssa voi olla vaikea elää. Olet rohkea, kun uskallat ilmaista tyytymättömyytesi. Pitää sanoa jos ei ole hyvä olla.

Tähän loppuun vielä tämmöinen runo jonka löysin, kannustimeksi niihin hetkiin kun olo alkaa olla valoisampi. Halaus!

"Iloa sen pitää olla - jokaisen uuden aamun
valon määrästä
väristä riippumaton
pilvinen tai aurinkoinen
sinihämäräinen
epätoivonharmaa.
Mikä tahansa
mutta uusi päivä
mahdollisuuksia täysi!
Ehkä juuri tämä se päivä
jota et koskaan unohda
jonka jälkeen kaikki on toisin."
-Maaria Leinonen-

Anonymous said...

Voi pikkuinen. Lähetän ison halauksen täältä sulle, vain sulle.

Aivan ihana tuo Adalmiinan laittama runo. Siitä voimaa, vähitellen.

Anonymous said...

Oi voi, ikävä niin paistaa tekstistäsi läpi. Ja suru. En osaa mitään järkevää kommentoida, mutta olen kovasti hengessä mukana ja toivotan aurinkoisempia ajatuksia.

Anonymous said...

Adalmiina.
Oi, mikä ihana runo. Kiitos muruseni! Kannustimeksi sen nappaan, täytyy ihan kirjoittaa jonnekin ylös josta se on helposti saatavilla hetkenä kuin hetkenä.

Ja kiitos sanoistasi muutenkin. On oikeasti nyt ihan hyvä olla, jotenkin kuitenkin niin helpottunut. Ja tätä hetkeä pn periaatteessa ootettukin; se viimeinen virallinen irtautuminen on nyt tehty. Ja ainoa suunta on ylöspäin, kohti valoisampaa huomista.

Duussi.
Kiitos <3

Loviisa.
Aurinkoisemmat ajatukset on jo yrittäneet päästä minun luo, ja niitä mie kyllä mieluusti kutsun sisään sitä mukaa. Kyllä tämä tästä, ihan varmasti. Atm on tosiaan helpompi olla, ja toivotaan että tämä tunne edes jonkin aikaa pitääkin. Vaikka itkuja voi hyvinkin olla vielä tulossa vastaan..

Anonymous said...

Hei..
Kerro mulle, miten sinä sait tehtyä sen päätösen, että puhalletaan se peli poikki? Tunnen olevani niin samassa tilanteessa. Järki sanoo, että lusikat jakoon, mutta sydän ei osaa päättää...