Sunday, October 28, 2007

It's a new life..

Jumpat aloitettu, ja tytöllä särkee lihaksia. Juuri tätä kaipasinkin. Feels good!

Huomenna sitten alkaa uudet työt. En ole antanut itseni ajatella vielä koko asiaa. Olisikohan jo aika? Pitää kuitenkin laittaa kaikki valmiiksi vielä illan aikana. Ja siitä se lähtee. Uudet kasvot, lapset vanhempineen ja uudet työkaverit. Ensimmäiset päivät ovat aina jänniä. Lapset varmastikin on ihania, ei kai siitä ole epäilystäkään :) Mutta kaikki muu on vielä kysymysmerkkiä. Hyvillä mielin kuitenkin kohti uusia haasteita. Toivotaan, että viihdyn ja minusta pidetään :)

I'll tell you guys all about it! 'Till then, peukut pystyyn :)

5 comments:

Anonymous said...

Päädyitkö nyt sit Hukkaan vai Satsiin? Jumpalla käynti on kyllä mukavaa, saan henkistä tyydytystä kun lihaksia särkee ja kolottaa eikä meinaa ees suihkuun jaksaa raahautua :P
Nii ja onnea uudesta työstä. Varmasti pitävät sinusta ja toivottavasti itekki viihyt.

Anonymous said...

Pystys on! :D

Annette Sinclair said...

Reipas kody! Jumppa kyllä kuulostaa hyvältä. Urheilu tekisi hyvää tännekin :)

Ja oikein mahtavaa työpäivää, you go girl!! *heiluttelee peukkuja*

Anonymous said...

Kumman sitten valitsit ja miksi? Itsellä sama valinta edessä :)

Kody said...

Hengetär ja Amanda.
Tuntuu jotenkin siltä, että jo paljastan salin, paljastan samalla osan identiteetistäni. Yeah right, ei se ehkä ihan niin mee :D Mie valitsin sen, josta henkilökohtaisesti otettiin yhteyttä. Ja sen, josta lähetettiin oikea postikorttikin sitten liittymisen jälkeen. Oon tykännyt kovasti, feeling good :) Edelleen, seura kelpaa, kumpi se teistä liittyy minun seuraan joskus jumppaileen :)? Vai valitsitko Amanda kumman?

Ja kaikki tyäret, kiits työtsempistä!