Wednesday, January 31, 2007

Elämällä on meidän varalle paljon yllätyksiä

Kotipäivää viettämässä. Kuumeessako? Ei toki. Niin siinä kävi kuin epäilinkin. Olisin hyvin voinut aamulla nostaa itseni sängystä ja mennä töihin. Tilanne kuitenkin antoin mahdollisuuden nukkua pitkään, purkaa nuo vanhasta kodista kantautuneet tavarat, tehdä H&M:n tilauksen. Suurin osa tilauksesta kyllä saapuu perille Pitkän ajan kuluttua. Kaikki muut olivat taas ehtineet ensin tyhjentää varaston niistä kivoimmista vaatteista. Seuraavaksi on vuorossa jonkinlainen kävelylenkki ja Kelan asumistuki-papereiden täyttö. Ei kai tämä vapaapäivä ole ollenkaan pahasta. Kuitenkaan. Kun vain ottaa itseään niskasta kiinni, ja lopettaa turhan surkuttelemisen. Mitä sellaisesta on hyötyä?

Entinen hyvä ystävä kertoi viime viikolla, että heidänkin parisuhde on tullut tiensä päähän. En olisi uskonut. Noiden kahden piti olla yhdessä ikuisesti. Onhan meidän yhteydenpito ollut melko vähäistä, ja pintapuolista. Kuulumisten vaihtamisten lomassa ei ole tullut sanottua niitä vaikeita asioita, jotka suhdetta koettelevat. Molempien osapuolten kanssa on tarkoitus nähdä - ystävän kanssa pian, pojan kanssa jossain myöhemmässä vaiheessa. Ystävä oli päätöksen tehnyt, joten jätetyn pojan kanssa meistä varmaan voi olla toisillemme paljon vertaistukea. Kaikkea parasta heille. Tilanteen tekee varmasti sata kertaa vaikeammaksi se, että yhteinen pikku prinsessa jatkaa elämäänsä kahden kodin ja kahden kaupungin välillä.

Aamulla luettujen blogien teksteistä löytyi taas surullinen uutinen - Kirka on kuollut. Ei ole kauaa aikaa siitä, kun Kirka oli vieraana siinä päivällä tulevassa ohjelmassa.. Viihdelounas. Siellä elinvoimaisena jutteli, kertoi tulevaisuudestaan. Toivottavasti siellä läheiset jaksavat surunsa yli.

.....

Kertoisiko joku Bloggerin käyttäjä minulle, miten saan oman profiilini näkymään tuolla sivupalkissa? Olen sen luonut, ja raksi on kohdassa "Näytetään blogissa". Missä muka? Entä kuva omaan profiiliin? Kiitos muruset :)

3 comments:

Anonymous said...

Hienoa jos voitte ystäväpojan kanssa löytää toisistanne tukea ja ymmärrystä... Sitä tuskin voi saada liikaa.
Ja Kirka. Hirveetä :( Ihan tuli olo kuin olisi paremmankin tuttunsa menettänyt. Pelottavia ylipäätään tuollaiset sairauskohtaukset, ihminen lähtee niin yllättäen. Ei siinä jää mahdollisuutta läheisten hyvästellä ja halata. Suru sentään.

Jose / ajastaika.com said...

Mäkin tein aamulla H&M:n tilauksen ja ärsytti, kun osassa kestää tuhottoman kauan ja jotain oli ehtinyt jo loppuakin. Eilen sitä paitsi ei koko nettikauppa edes toiminut... No, toivottavasti tilatut jutskat sitten edes ovat kivoja.

Täällä on kaikki profiiliin liittyvät tagit, jotka laitetaan sinne template-sivulle haluttuun kohtaan. :)

Anonymous said...

Adalmiina.
Ei varmasti koskaan ole liikaa tukea, ei tällaisissa tilanteissa eikä muutenkaan.

Niin, tuollaiset kuolemat ovat jotenkin niin kamalia - ajatella että jokainen meistä voi sen surun kohdata koska vain.. Täytyy muistaa aina olla läheisilleen hyvä.

Johanna.
Ollaan molemmat oltu ihan liian hitaita, täytyy seuraavan kerran heti kuvaston saavuttua näppäillä niitä tunnuksia koneelle ja toivoa pikaisempaa saapumista :)

Miepä tutustun tuohon linkkiin, ja toivottavasti ymmärrän edes jotain :)