Monday, March 17, 2008

Aurinkoisempaa

Pitäisi kai katkaista hiljaisuus edes hetkeksi. Kertoa, että täällä menee oikeastaan aika kivasti. Ei ole paljoa sanottavaa, ei monia lauseita kerrottavana. Vain pieni ajatus blogin suuntaan sairaslomapäivänä. (Kyllä, olen taas flunssassa. Enkä jaksa ymmärtää miten on mahdollista, että olen sairaana noin 12 kertaa vuodessa. Yritän tänään sanoa lääkärisedälle, että ottaisivat verikokeita. Tai edes jotain. Ei tämä tällä tavalla voi jatkua.)

Elämä jatkuu ilman entistä S-rakasta. Ja tuntuu oikealta, hyvältä. Ei varmasti tulekaan aikaa, jolloin en häntä kaipaisi. En toki kokonaisvaltaisesti, mutta pieninä murusina. Meillä oli kaikesta huolimatta niin paljon hyvää, niin paljon kaikkea kaunista. Mutta ratkaisu ei olisi voinut olla oikeampi. Olen tyytyväinen. Ja mikä parasta, olen taas se sama vanha Kody, jota olen kaivannutkin. Jaksan ison osan ajasta hymyillä, olla iloinen, nähdä asioiden valoisat puolet. On niin paljon parempi olla, etten olisi osannut edes odottaa.

5 comments:

Anonymous said...

Jee, päivitys! Kiva kuulla, että sulla menee mukavasti. Kunhan vielä päivittäisitkin vähän useammin, niin meillä muilla sairauslomalaisilla olisi lukemista ;D

Anonymous said...

Hei muru!
Ihana kuulla että elämä on aurinkoista :) Kuulostat aika levolliselta ja luottavaiselta, ja se jos mikä lämmittää mieltä! Good to have you back, sanoo tämä ja lähettää lämpimän rutishalauksen!

Annalinda said...

Hieno kuulla pitkästä aikaa sinusta. ja että asiat ovat ihan hyvin. Ja että sie voit ihan hyvin.

Anonymous said...

hei tyttö.

oli oikein kiva lukea pitkästä aikaa tarinoitasi:)ihana kuulla,että elämä alkaa jälleen näyttää valoisalta!varmasti on vaatinut kovaa taistelua,mutta mahtavaa,että on alkanut jo helpottaa.sinä ansaitset pelkästään kaikkea hyvää<3.

ehkä mullakin siis on toivoa,vaikka onkin vielä pitkä matka kuljettavana.

pidä oikein hyvää huolta itsestäsi,miljoonasti haleja!

laura

Anonymous said...

Päivittäisitpä!