Monday, December 3, 2007

Oon mie täällä edelleenkin. Ei vain ole ollut voimia kirjoittaa. Eikä muka aikaakaan. Olen menossa suuren osan ajasta, jotta kaikki menisi ohi kuin vahingossa, huomaamatta. Kiitos kultaiset kommenteista edelliseen itkuvuodatukseen.

Ei asiat oo muuttuneet miksikään. Mutta mie oon alkanu hyväksyä sen, ettei mulla ole mitään vaikutusvaltaa mihinkään. Että minun on vain pakko mennä eteenpäin. Elää omaa elämääni ja yrittää olla vähemmän hyväsydäminenkin kai. En mie edelleenkään tiiä, mutta olen Luojan kiitos mennyt edes sen sentin verran eteenpäin. Senttikin on paljon, vaikka matkaa on edelleen liian pitkästi. Mutta kyllä mie täältä nousen. Menen vielä koko matkan perille asti. Löydän uuden elämän ja uuden onnen. Vielä jonain päivänä.


I'm turning away, I'll face my world on a different day
Something new, anything else that doesn't remind me

I'm turning away, I'm waiting for a brighter day
So learn to fly, nobody tells you how to come down


The Giant Leap ja iki-ihana Sebastian on vieneet sydämen mennessään jo silloin ensihetkestä asti, ja tänäänkin sanat osuvat juuri kohdalleen..

En mie jaksa murehtia koko asiaa juuri nyt. Tänään kun on muutenkin ollut ihan tarpeeksi kurjaa, tyhmä flunssa tuli taas ja vei tytön mennessään. Ja kuten kaikki tietääkin, niin mikä voisi olla sen kurjempaa kuin sairastaa ihan ypöyksin? Vielä pitäisi pari päivää jaksaa vain olla, eikä ahdistua ajatusten kanssa. Vaikka oikeasti vielä kamalampaa on herätä keskellä yötä painajaiseen, sellaiseen oikeasti pelottavaan, jota ei saa mielestään pois. Ei siinä auta vaikka miten rutistaa Eemua kainalossa. Silloin tarvisi lohduttavan kainalon ja jonkun ihanan ihmisen silittämään olon taas turvalliseksi. Rakas sitten sinä oot siinä, silität mun hikistä päätä.. Mutta kaikkeen täytyy tottua. Ei kuitenkaan aina ole kurjaa. Ei edes läheskään koko ajan, vaikka välillä siltä tuntuukin.

Mutta sitä hyvää ja iloista. Pahan mielen karkoittamista tämän piti olla, ei kurjuuden maksimointia..

Först och främst, minusta on tullut täti! Ja mikä ihana poika meitä on tullutkaan ihastuttamaan. Ei voi ymmärtää, miten toinen on niin suloinen ja ihana. Miten voi olla niin pieni, ja saada meidän kaikkien sydämet pakahtumaan. Ja miksi minun flunssa ei jo katoaisi, että pääsisin murusta katsomaan taas pian! Pieni tuhiseva nyytti, mikä voisi olla sen ihanampaa <3

Toisekseen, mie muutan taas.. Adalmiinan blogiin muistan kommentoineeni jossain vaiheessa omasta muuttohalustani, ja oonhan mie siitä ihan avoimesti puhunut muutenkin. Valitellut, että kun tämä ei ollutkaan ihan sellainen kuin toivoin. Että on kuitenkin aika hankalaa päästä eteenpäin elämässä kun se entinen rakas asuu kymmenen metrin päässä. Ja sitten the other day puhelin soi, ja vuokranantaja kertoi että joutuu myymään asunnon. Noh, we had a good five moths or so, aikakin jo siirtyä eteenpäin.. Nauratti vain koko juttu. Uskomatonta. Mutta samalla kaikki tämä voi olla kohtaloa, ja juuri sitä mikä auttaa vielä varmemmin jatkamaan omaa elämää. Välimatka ei varmasti ole pahitteeksi tässä pitkässä prosessissa. Vaikka mie oonkin aika varma, että sitten kun muuttopäivä oikeasti koittaa, se tulee olemaan vaikea askel. Vaikka tästä asunnosta ei koskaan sellaista oikeaa kotia ehtinytkään tulemaan, oli tällä kaikella suuri merkitys minun elämälle. Kun viimeisen kerran suljen oven, voi olla että muutama kyynel vierähtää.. Mutta uusi koti on kiva, minun näköinen vielä enemmän kuin tämä. Ja se on kivalla paikalla, helpottaa kulkemisiakin huomattavasti. Ja jospa se nyt olisi edes hitusen pidempiaikainen kuin nämä kaksi viimeisimpää.

Kolmantena (jokseenkin aika hassuna kyllä täällä muiden asioiden välissä) asiana täytyy mainita muutama sana pojista. On jo iso askel eteenpäin, kun osaan katsoa toisia ihmisiä ihan uudella tavalla. Mie oon siitä tyytyväinen. Nyt siitä virallisesta erosta on kuitenkin kulunut kohta neljä kuukautta, niin ei minusta tämä ole ollenkaan huono aika oikeasti yrittää avata silmiään. Ja mie avasin, pidin näkemästäni. Oli poika, jonka seurassa oli helppoa olla. Liiankin helppoa kai, kaikki sujui kuin oltaisiin tunnettu ikuisuus, vaikka oikeasti sitä kesti vain kaksi viikkoa, jonka aikana ehdittiin nähdä kaksi kertaa :D Mutta ne kaksi kertaa oli niin helppoja ja vaivattomia, etten olisi ikinä sellaista uskonut tapahtuvan ihan uuden ihmisen kanssa. Kävi kuitenkin niin, että poika käyttäytyi kummallisesti, ja jäi minun mieleen pelkkänä kysymysmerkkinä. Tai ehkä kuitenkin jonain suurempanakin - mie nimittäin ymmärsin että mulla on mahdollisuus ihastua, olla iloinen jonkun muun kuin S:n rinnalla. Ja se oli suuri ymmärrys, josta kysymysmerkkipoikaa voi kuitenkin kiittää :) Lisäksi olen saanut kahvi(tmv)-kutsuja, jotka on auttaneet näkemään sinkkuilun hyvätkin puolet. Vapaita poikia kun on edelleen olemassa, ja vielä jonain päivänä miekin löydän sen rakkaan, jonka vieressä painajaisetkaan ei tunnu ollenkaan niin pahalta..


Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone

Here we are again, circles never end
how do I find the perfect fit
there's enough for everyone
but I'm still waiting in line


------

Ja Kirppu hei, kiva kun kävit kommentoimassa, jospa mie nyt löytäisin taas sinun luo? Koneen vaihdoksen yhteydessä meni kaikki ei-Blogilistan kautta seurattavat blogiosoitteetkin hukkaan. Mutta tuohon sinun kysymykseen mulla ei ole mitään vastausta :( En nimittäin ole mikään malliesimerkki asian suhteen. Miekin venytin ja vanutin asiaa vielä päätöksen teon jälkeenkin ihan järjettömän pitkään. Aina oli vielä se yksi kerta kun käyn kylässä ja se viimeinen kerta kun vielä voidaan nukkua vierekkäin. Suo on loputon, mutta toivottavasti jo nyt olen ihan oikeasti päästänyt irti ja osaan jo jättää suhteen taakseni. Mulla tosin lopettamista osittain helpotti tieto siitä, että ei meistä ikinä koskaan olisi voinut mitään tulla, ei pitkällä tähtäimellä, ei vaikka miten paljon molemmat sitä toivottiin. S kun ei sitten ollutkaan sitä mitä luulin hänen olevan. Tai no, oli, mutta ei ihan aina, eikä ihan siinä määrin kuin olisi tarvinnut jotta olisin ollut loppuelämäni onnellinen. Vaikka rakkaus olikin isoa, se ei vain aina riitä.. Kamalan paljon voimia sulle päätöksen teon kanssa. Ei se ole helppoa, ei mistään suunnalta katsottuna. Sitä kun on rakastunut toiseen ja kuvitellut viettävänsä elämän yhdessä, jakavansa kaiken aina sinne loppuun saakka. Mutta sitten kun kaikki romuttuukin, sitä ei tahdo myöntää, ei pysty päästämään irti vaikka ymmärtää ettei mikään koskaan tulisi olemaan niinkuin ennen. Uskoo kuitenkin olevansa onnellinen vielä joskus juuri sen ihmisen kanssa, kenen piti olla se ainoa oikea..

7 comments:

Anonymous said...

Kuule, minä tein sen samaisen päätöksen pari viikkoa sitten. Oli pakko. Ahdistus kasvoi liian suureksi. Ensin tuli se suuri helpotuksen tunne, kun oli saanu päätöksen tehtyä, mutta nyt on suru. Ja tunteet on yhtä vuoristorataa, kun kaipaa toista ihan mielettömästi vaikka samaan aikaan järki saanoo, että päätös on ollut täysin oikea.

Ollaan jälleen kerran samassa veneessä...

Annette Sinclair said...

Ehti tulla jo sua ikävä :)

Voih, yllärimuutot saavat kyllä pasmat helposti sekaisin. Mutta varmasti kaikella on tarkoituksensa, ja tästä uudesta kodista tulee aivan ihanien muistojen tyyssija :)

Elizabeth Bennet said...

Hei ihana! Onneksi olet back! :) Omituista, mutta justiinsa eilen illalla nukkumaan mennessä mietin, missä Kody luuraa ja onko kaikki ok. Iso helpotus kuulla, että asiat liikkuvat parempaan suuntaan ja valonpilkahduksiakin olet pistänyt merkille. Kyllä se tästä vielä lähtee! :) Oot voimanainen ja sun elämänasenne, hymyileväisyys ja taito nähdä ympärilläsi hyvää ja kaunista, pitää sut oikealla tiellä kuljettaen sinne aarteen äärelle sitten kun aika on oikea.

Sebastian on muuten herkku, I agree. Silloin kun juuri ja juuri ikäisenä ramppasin Tiikerissä, S oli baarimikkona ja pisti nuoren tytön pään kyllä ihan totaalisen sekaisin silmäniskuillaan ja one-linereillaan. :D Mä en tiennytkään, että hänen uransa on lähtenyt noin komeaan nousuun, tiesin vain aikeista ja yrityksistä aikoinaan... Eihän täällä Londoniumissa katsos vielä Giant Leapista vielä mitään tiedetä. Ehdin kyllä tuon Undefined-biisin kuulla ennen lähtöäni mutta luulin sen olevan Bon Jovin joku uusi, kun kovasti oli samantyyppinen jotenkin minun mielestäni... Mutta kiitos sulle, nyt voin mennä ostelemaan biisejä nettikaupasta ja fiilistellä oikein kunnolla (liian aikaisin) pimenevissä talvi-illoissa.

Elizabeth Bennet said...

Voi LOL, mä just tajusin, että sen biisin nimi tuskin on Undefined. :D :D :D Mikä se siis on? Tahtoo tietää, jotta voi hankkia kuunneltavaksi muutenkin kuin on linkin kautta! :)

Kody said...

Kirppu.
Hienoa, että olet saanut päätöksen tehtyä. Vaikka se ei varmasti olekaan ollut helppoa.. Järki on kuitenkin lopulta monesti oikeassa tämmöisissä tilanteissa, vaikka kaipaus huutaakin vielä pitkiä aikoja järjen voitettua. Hurjan paljon jaksamista sinne! Kyllä me molemmat selvitään, askel askeleelta eteenpäin..

Ja hei, viimein tajusin että mullahan on tuolla minun eposteissa sinun blogiosoitekin olemassa, mutta ei sieltä löytynytkään päivityksiä enää. Ootko lopettanu blogin pitämisen kokonaan, vai muuttanut muualle?

Keksi.
Niin mullakin on ollut sinua jo ikävä :) Nyt kuitenkin aattelin ottaa sitä aikaa ja käydä lukeen päivityksiä, on my way to your world :D

Nii'in, kyllä tällä on tarkoituksesna, ihan varmasti. Ja toivotaan tosiaan siitä uudesta kodista juuri sellaista paikkaa, jossa hyviä muistoja kertyy kasoittain!

LMS.
Hei tytsy :) Sinunkin blogin kadotin hetkellisesti (ootko kokonaan poistunut blogilistalta?), mutta sinnekin on suunta tässä ihan hetken päästä! Malttamattomana ootan jo sinunkin kuulumisten lukemista :) On sitä paitsi edellenekin jännää huomata, miten te blogi-ihanaiset ootte mielessä ihan arkipäivän askareidenkin lomassa. Kivaa tämä uusi maailma blogeineen kaikkineen :)

Kiitos muruseni kun puhut noin nätisti. Ihanaa saada tuollaista palautetta, tekee hyvää mieltä ja hymyä tänne muuten aikas harmaan päivän keskelle. Oot ihana :)

Ihmekään jos Sebastian on pistänyt pään sekaisin, näyttää siinä miehessä olevan sen verran silmänruokaa :) Jep, käyhän hakemassa musaa kuunneltavaksi, mulle ainakin uppoaa kivasti! Youtubesta ei vielä näytä paljoa videoita löytyvän, mutta meinasin miekin ihan levyhyllyyn asti käydä musiikkia hakemassa. Aikas harvoin tulee ihka oikeita levyjä ostettua, mutta kun kyse on kotimaisesta kivasta bändistä, niin poikkeus muuttuu säännöksi :)

Kody said...

LMS.
Juu ei se ihan sen niminen oo, en miekään ees aatellu ko sinun kommenttia luin :D Mutta juu, testaapa biisin nimeksi All in my head, vois tomia paremmin ;)

Annette Sinclair said...

Pistin muuten postia sun misapostiin :)